Kakor

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att använda siten godkänner du att cookies används för detta ändamål. Läs mer här.

Jag godkänner inte kakor

Claes Chatillon-Winbergh

Coreworkers-grundaren som hämtar energi i skärgården

Claes Chatillon-Winbergh

Client Director, Senior Advisor


På Coreworkers sedan: Sedan starten 2006

Bäst på: Att lyfta perspektivet och se helheter

Claes Chatillon-Winbergh

Client Director, Senior Advisor


På Coreworkers sedan: Sedan starten 2006

Bäst på: Att lyfta perspektivet och se helheter

Claes har varit med och byggt upp Coreworkers, som lagt grunden till all Employer Branding-kommunikation i Sverige. Samtidigt är det fortfarande ett ganska outforskat område, menar han. Det vi kan göra för våra kunder ändras med den tid vi lever i och vi blir aldrig färdiga. Därför blir det extra viktigt att ha rätt människor omkring sig så att byrån ska kunna leva upp till kundlöftet – både idag och imorgon.

Varför jobbar du med Employer Branding?

I grunden tror jag det handlar om att jag är intresserad av människor, och att jag är nyfiken. Det har varit spännande att få vara med och lägga grunden till dagens arbetsgivarkommunikation i Sverige. Samtidigt är det ett kommunikationsområde som är relativt outforskat, till skillnad från reklambranschen där det mesta är gjort. Jag tycker det är kul och viktigt att hjälpa våra kunder inom HR att tänka mer marknadsorienterat. Vi på Coreworkers har varit långsiktiga, uthålliga och byggt på kvalitet. Det tror jag är vår framgångsfaktor.

Vad gör Coreworkers unikt?

Att vi alltid månar om vår varma kultur både internt och när vi möter kund. Det ska vara kul och lätt att jobba med oss, samtidigt som vi ska vara väldigt professionella och affärsinriktade. Därför är det viktigt att välja människor som passar in. Genom åren har vi varit superduktiga på att alltid rekrytera de bästa – både från HR och kommunikation. Jag är verkligen stolt över alla våra talanger, och det tror jag att våra kunder märker.

Vad gör du när du inte jobbar?

Jag älskar att vara ute i skärgården och är gärna ute på sjön. Försöker släppa jobbet när jag lämnar kontoret, för att kunna fylla på med maximalt av energi.

Hur ser din drömdag ut på jobbet?

Det är inspirerande att växla idéer och tankar med duktiga och kreativa människor som utmanar mig. Sedan blir det såklart extra roligt när vi hittar bra samarbetsformer och kan bygga bra relationer med våra kunder. Då känns det verkligen att vi som team och företag har flow – det är då vi skapar magi!

Fler medarbetare