Kakor

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att använda siten godkänner du att cookies används för detta ändamål. Läs mer här.

Jag godkänner inte kakor

Janna Polhammar Tottie

Ekonomiansvarig som balanserar sinnet för struktur med mycket kreativitet

Janna Polhammar Tottie

Financial Officer


På Coreworkers sedan: 2018

Bäst på: Se till att alla har det bra

Janna Polhammar Tottie

Financial Officer


På Coreworkers sedan: 2018

Bäst på: Se till att alla har det bra

Janna gillar att hålla ordning och reda på siffror – men hon är långt ifrån fyrkantig. I rollen som ekonomiansvarig trivs hon bäst med att ge stöd och struktur inom ett område andra tycker är svårt. Hemma balanserar hon ordningssinnet med kreativitet i inredning, målning och fotografi.

Vad var det med ekonomi som lockade dig från början?

Det låter lite tråkigt, men jag är delvis praktiskt lagd och gillar att få saker att gå ihop, även om jag är kreativ också. Jag började jobba med ekonomi redan 1997, men har provat några sidospår på vägen.

Berätta om dina sidospår!

Har varit och nosat på mäklaryrket, jobbat med inredning och foto! Men jag landar alltid tillbaka på ekonomi eftersom jag gillar att hålla ordning och reda på siffror.

När får din kreativa sida leva ut?

Är mycket mer kreativ hemma! Där lever jag ut mitt intresse för heminredning och fotografering. När andan faller på kan jag ge mig på att måla, antingen en vägg eller en tavla. Kan varken vara utan strukturen eller kreativiteten, det måste finnas balans.

Vad var det med Coreworkers som du inte kunde motstå?

Först var det branschen, företagets storlek och motto att kunna kombinera arbetsliv med privatliv. Men när jag kom hit första gången så föll jag för den fina atmosfären på kontoret och alla härliga människor.

Vad är roligast i ditt jobb?

Att det är så brett! På Coreworkers får jag göra allt, och det är mycket mer som faller in i ekonomi än vad man tror. Men det bästa är att jag får bidra med min kunskap och ge stöd till alla om något som de flesta upplever krångligt.

Fler medarbetare