Kakor

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att använda siten godkänner du att cookies används för detta ändamål. Läs mer här.

Jag godkänner inte kakor

Jobba här

We believe in people

Hej! Just nu har vi inga lediga tjänster!

Ja-aa! Kom och bli en del av vårt gäng. Här på Coreworkers är vi lika mycket medarbetare som medmänniskor. Därför letar vi alltid efter dig som har ett lyssnande öra mot såväl marken som till kunden och kollegorna runtomkring dig.

Alla på Coreworkers är experter – på att skriva, på sociala medier, beteenden, design eller strategi. Och på en massa andra saker! Som att åka vattenskidor barfota, filmkunskap och spela Super Mario Bros. Här är vi helt enkelt ett tjugotal alldeles unika personer, med olika bakgrund och intressen. Tack vare vår samlade passion, erfarenhet och kompetens skapar vi framgångsrika medarbetarupplevelser för våra kunder. Alla bidrar!

Vi utvecklar framtidens arbetsplatser och verksamheter

Genom våra kunders förtroende får vi förmånen att utveckla både arbetsplatser och verksamheter. Vår framgångsfaktor? Vi jobbar alltid nära kunden, vågar utmana oss själva att tänka nytt och håller högsta kvalitet i våra leveranser.