Kakor

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att använda siten godkänner du att cookies används för detta ändamål. Läs mer här.

Jag godkänner inte kakor

Om oss

Allt för en bättre medarbetarupplevelse

Vi tror på människor! Att engagerade medarbetare kan göra fantastiska saker. De kan flytta berg, och få företag att växa. På Coreworkers är vi ett tjugotal personer med bakgrund från HR, kommunikation och affärsutveckling som delar den filosofin.

Medarbetare skapar resultatet

Verksamheter med engagerade medarbetare blir framgångsrika – ner på sista raden i bokslutet. Det är inte bara vår erfarenhet som visar på det – forskning pekar på att engagerade medarbetare skapar större omsättning och högre vinst. Det finns så mycket att vinna på genom att satsa på människorna inom verksamheten. De är den största tillgången och det främsta konkurrensmedlet. Oavsett bransch!

Från insidan och ut

Vi börjar alltid med att lyssna på alla verksamheters viktigaste resurs – medarbetarna. Utifrån dem bygger vi arbetsgivarvarumärken som rätt talanger söker sig till – och rätt medarbetare stannar kvar hos. Vi har över 10 års erfarenhet. Vi har jobbat med över 100 kunder och hållit i över 1000 fokusgrupper. Vi har pratat med tiotusentals medarbetare och lärt oss att alla verksamheter är unika. Och har medarbetare som med rätt stöd presterar bättre, stannar längre och blir verksamheters bästa ambassadörer.

Genom hela medarbetarresan

”Vad menar ni med Employer Branding?”, får vi ofta höra. För oss handlar det om hela upplevelsen av arbetsgivarvarumärket – såväl externt som internt. Externt är det allt från första intrycket på Instagram eller rekryteringskampanjen till anställningsintervjun. Internt är det medarbetarnas upplevelse av introduktionen, utvecklingssamtalet, den interna karriären och ledarskapet. För allt hänger ihop. Och vi gillar att få ihop alla pusselbitar så att arbetsgivarvarumärket laddas med rätt värden – oavsett var och när man kommer i kontakt med det. För oss är Employer Branding som bäst när det håller ihop hela medarbetarupplevelsen – och får rätt talanger att hitta och älska rätt arbetsplatser.

Tillsammans når vi bästa resultat

Vi jobbar ihop och tror på partnerskapande – att jobba nära och tillsammans med våra kunder. En kontinuerlig dialog bidrar till vår förståelse för verksamheters ambitioner, utmaningar och unika styrkor.

Engagerade medarbetare skapar framgångsrika företag

En röd tråd – från hej till hej då

Employer Branding är hela upplevelsen av arbetsgivarvarumärket – såväl externt som internt. Externt är det allt från första intrycket på Instagram eller rekryteringskampanjen till anställningsintervjun. Internt är det medarbetarnas upplevelse av introduktionen, utvecklingssamtalet, den interna karriären och ledarskapet. Genom att se över hela medarbetarupplevelsen, kan vi ladda varumärket med rätt värden, oavsett var och när man kommer i kontakt med det.

Plattform för arbetsgivarkommunikation

Verksamheter som laddar sin kommunikation med rätt värden står bättre ut i konkurrensen. För att kunna skapa relevant, attraktiv och effektiv arbetsgivarkommunikation behövs en stabil grund – därför börjar vi alltid med att bygga den. Vi lyssnar, undersöker, analyserar, rekommenderar och kommer med insikter – både om er som arbetsgivare och den omvärld ni verkar i. Det är så vi bygger attraktiva arbetsgivare. Både på insidan och utsidan!

Aktivering av arbetsgivarkommunikation

Alla verksamheter behöver jobba med sitt arbetsgivarvarumärke –varje dag, i alla kanaler – både internt och externt. Vi hjälper till att hålla hårt i den röda tråden genom hela medarbetarupplevelsen. Mer konkret så förflyttar vi ert arbetsgivarvarumärke genom att förpacka kommunikationsinsatser, hitta nya idéer och aktiviteter som skapar såväl engagerade medarbetare som nyfikna kandidater.

Det här är Coreworkers

Allt började 2006, när Coreworkers Sverige grundades av Fredrik Stranne. Passionen för medarbetarkommunikation var kärnan redan då och är fortfarande hjärtat av vår verksamhet. Flera av de som var med och startade upp Coreworkers är ännu med och driver byrån. Idag är vi ett tjugotal medarbetare med samma passion för medarbetaren. Vi sitter tillsammans i fina lokaler i centrala Stockholm.

En del av ett globalt nätverk

För att fortsätta utvecklas och förbättras i takt med omvärlden ingår Coreworkers i det globala Employer Branding-nätverket OneAgent, där ett tiotal av världens ledande byråer inom arbetsgivarkommunikation också är med. Genom nätverket har vi regelbundna kunskaps- och erfarenhetsutbyten, vilket bidrar till vår lokala förståelse i globala projekt.

oneagentglobal.com

Antal medarbetare

20

Grundat

2006

Vi älskar våra kunder

Akademiska Sjukhuset

Arbetsförmedlingen

BCG

Bonnier News

Combitech

Electrolux

EVRY

Fastighetsbyrån

Husqvarna

Ingka Centres

IKEA

Lantmännen

LKAB

Mycronic

Poseidon

PwC

Region Gävleborg

Region Skåne

SBAB

SBC

SCA

Skolverket

Stena Recycling

Sveaskog

Sveriges Radio

SVT

Telia Company

Toyota

Väderstad