Kakor

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att använda siten godkänner du att cookies används för detta ändamål. Läs mer här.

Jag godkänner inte kakor

Om oss

Det här är Coreworkers

Vi är en kommunikationsbyrå inom Employer Branding, Employee Engagement och Talent Sourcing. Med vår unika mix av kompetens från HR, kommunikation och affärsutveckling får vi medarbetare och verksamheter att växa och bli framgångsrika.

Allt började år 2006, när Coreworkers Sverige grundades av Fredrik Stranne. Passionen för medarbetarkommunikation var kärnan redan då, och är fortfarande hjärtat av vår verksamhet. Flera av de som var med och startade upp Coreworkers är ännu med och driver byrån. Idag är vi ett tjugotal medarbetare med samma passion för medarbetaren. Vi sitter tillsammans i fina lokaler i centrala Stockholm.

En del av ett globalt nätverk

För att fortsätta utvecklas och förbättras i takt med omvärlden ingår Coreworkers i det globala Employer Branding-nätverket OneAgent, där ett tiotal av världens ledande byråer inom arbetsgivarkommunikation också är med. Genom nätverket har vi regelbundna kunskaps- och erfarenhetsutbyten, vilket bidrar till vår lokala förståelse i globala projekt.

Läs mer här!
http://www.oneagentglobal.com