Kakor

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att använda siten godkänner du att cookies används för detta ändamål. Läs mer här.

Jag godkänner inte kakor

Martin Lotsander

Projektledaren som hittar lugnet på sjön

Martin Lotsander

Client Manager


På Coreworkers sedan: April 2021

Bäst på: Bli ett med uppdraget

Martin Lotsander

Client Manager


På Coreworkers sedan: April 2021

Bäst på: Bli ett med uppdraget

Martin är projektledaren som alltid ger allt – han tar med sig sitt engagemang in i varje kundmöte. Med sin tidigare erfarenhet som rekryteringskonsult och ansvarig för kulturbyggande aktiviteter i ett framgångsrikt rekryteringsföretag vet han hur viktigt rätt mentalitet och kultur är för att bygga stark vi-känsla.

Vad tar du med dig från ditt tidigare arbetsliv till Coreworkers?

Eftersom jag har jobbat mycket med att attrahera och rekrytera har jag sett med egna ögon hur viktigt det är att jobba med Employer Branding inifrån och ut. Att bygga en stark kultur och gemenskap – och att vara transparent med sitt erbjudande och tydliga med vilken som är målgruppen.

Hur kom det sig att du började jobba med kommunikation?

Jag har alltid haft ett intresse för det kreativa; bild, video och att skapa intryck. När jag jobbade med Talent Acquisition var det dem bitarna som jag tyckte var roligast; att skapa engagemang och attrahera framtidens medarbetare genom stark kommunikation.

Vad är dina styrkor?

Mitt stora engagemang – jag blir verkligen ett med det jag jobbar med! Ur engagemanget kommer nyfikenheten och viljan att skapa resultat, vilket hjälper i dialogen med kund. Jag har också ett lugn som skapar trygghet hos kunder.

Berätta något vi inte vet om dig!

Jag är en inbiten hobbyfiskare! Oftast fiskar jag i svenska fjällen och Stockholms skärgård, men också Nordnorge – och när chansen finns – på utlandssemester. Förutom spöfiske finns det också nåt romantiskt med att lägga ut nät på kvällen och åka ut morgonen efter för att se vad det blir till lunch eller middag.

Var är du helst när du inte är på jobbet?

Allra helst är jag ute i skärgården, närmare bestämt på en ö i norra Stockholms skärgård – utan rinnande varmvatten och mobiltäckning. Det är min oas där jag får återhämtning och får umgås med familjen och släkten.

Fler medarbetare