Kakor

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att använda siten godkänner du att cookies används för detta ändamål. Läs mer här.

Jag godkänner inte kakor

Martin Lotsander

Serviceminded skärgårdsälskare och utvecklare av bättre medarbetarupplevelser

Martin Lotsander

Client & Project Manager


På Coreworkers sedan: 1 April (no joke) 2021

Bäst på: Förståelsen för kommunikation och HR. Lugn, trygg – och orädd!

Martin Lotsander

Client & Project Manager


På Coreworkers sedan: 1 April (no joke) 2021

Bäst på: Förståelsen för kommunikation och HR. Lugn, trygg – och orädd!

Martin har en bakgrund inom personalvetenskap, och arbetade efter studierna inom rekryteringsbranschen. Efter några år som konsult mot kund gick han in i det interna HR-teamet – och hittade hem inom employer branding.

Varför jobbar du med employer branding?

Jag älskar kombinationen av kommunikation och HR, att få skapa bättre arbetsplatser och bättre medarbetarupplevelser. Jag har sedan jag var liten alltid gillat det kreativa skapandet och här får jag det bästa av två världar. 1+1=3?

Hur är det att jobba på Coreworkers?

Jag älskar mina kollegor, de är ödmjuka, trevliga, ambitiösa och kreativa. Är gärna på kontoret då det ger mig mycket energi och kompetensdelningen blir större. Jag uppskattar att jag får möjligheten att arbeta med stora och välkända varumärken över lång tid. Att vi bygger ett långsiktigt partnerskap och är på en resa tillsammans. Att bygga starkare arbetsgivarvarumärke gör man inte genom en kampanj, det kräver flera insatser, både internt och externt.

Har du något drömuppdrag inom employer branding?

En modig kund som på riktigt vill utmana förlegade normer inom sin bransch (och samtidigt har en oändlig budget?), det skulle sitta fint. Känner du dig träffad kan du höra av dig! 😊 Om man ska vara kundspecifik så har jag en förkärlek till Norrland och har nog varit i Kiruna fler gånger än Malmö och Göteborg. Att få hjälpa Kiruna kommun attrahera nya medarbetare och behålla befintliga ser jag som ett spännande uppdrag.

Hur hämtar du energi?

Genom att umgås med dottern, familjen och vänner. Under vinterhalvåret är jag helst i svenska fjällen där jag åker skidor, både utför och på längden. Sommaren spenderar jag gärna så mycket tid som möjligt på vårt sommarställe i Stockholms norra ytterskärgård. Det är en idyllisk plats med kobbar och skär, och för mig den bästa platsen i världen för återhämtning.

Fler medarbetare