Kakor

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att använda siten godkänner du att cookies används för detta ändamål. Läs mer här.

Jag godkänner inte kakor

Emmy Glans

Copywritern som vill vända upp och ner på invanda föreställningar

Emmy Glans

Copywriter


På Coreworkers sedan: 2021

Bäst på: Att omvandla insikt till kommunikation som känns

Emmy Glans

Copywriter


På Coreworkers sedan: 2021

Bäst på: Att omvandla insikt till kommunikation som känns

Med sitt analytiska sinne och intresse för att skapa berättelser, vet Emmy att all kreativ kommunikation bygger på en insikt. Och för att verkligen nå fram behöver man ofta även hitta – eller hitta på – det oväntade.

Vad är det bästa med att vara copy?

Att få vända på perspektiven och skapa nya insikter. Men också att få spåna idéer, ta fram koncept och skriva texter som känns. På riktigt. Man lär sig mycket om olika branscher och ämnen. Och så behöver man förstå vad som driver människor. Det tycker jag är spännande!

Vilka är dina styrkor?

Att reflektera och hitta själva kärnan i det som ska berättas. Jag är också bra på att läsa av, känna in och att se saker ur ett helhetsperspektiv. Och så har jag en stark fingertoppskänsla – och flera års erfarenhet av kreativt arbete på traditionell kommunikationsbyrå!

Vad lockar med just employer branding?

Att få jobba med ett område som känns viktigt och är rätt i tiden. Världen befinner sig i en större hållbarhetsomställning där social hållbarhet är en självklar del att jobba med. Företag och organisationer behöver verkligen värna om sina medarbetare för att fortsätta vara attraktiva – både som arbetsgivare och varumärke.

När är det extra roligt att vara copy?

När man får den där wow-känslan! Det kan vara en idé eller ett koncept som sticker ut och är oväntat – och samtidigt gör jobbet på ett bra sätt.

Något vi inte vet om dig?

Jag är en riktig 80- och 90-talsjunkie när det kommer till musik. Och har massor av guilty pleasures – lyssnar lika gärna på Depeche Mode och Kraftwerk som till Spice Girls och Beyoncé!

Fler medarbetare