Kakor

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att använda siten godkänner du att cookies används för detta ändamål. Läs mer här.

Jag godkänner inte kakor

Rebecka Herring

Slutade kränga saker – och hittade hem bland medarbetarna

Rebecka Herring

Production Manager


På Coreworkers sedan: Maj 2022

Bäst på: Att hålla ordning och reda på saker och personer och ha koll på mycket på samma gång.

Rebecka Herring

Production Manager


På Coreworkers sedan: Maj 2022

Bäst på: Att hålla ordning och reda på saker och personer och ha koll på mycket på samma gång.

Rebecka är tredje generationen reklamare. Under uppväxten tillbringade hon mycket tid på pappans reklambyrå och fick blodad tand. Rebecka arbetade sig upp från en assistentroll, via formgivning och art direction (delvis på byrå i London) till hennes nuvarande roll som produktionsledare. I den här rollen är hon spindeln i nätet som har koll på att projekten håller tid och budget och att alla involverade vet vad som ska göras.

Varför jobbar du med employer branding?

Jag kände efter ett tag i reklambranschen att jag ville hitta en arbetsgivare som inte bara kränger produkter utan gör skillnad och skapar samhällsnytta genom mjuka värden och människor. På Coreworkers får jag göra det!

Vad tar du med dig från ditt tidigare arbetsliv till Coreworkers?

Processer och strukturer som jag har jobbat fram över tid och med många olika kunder. Något jag lärt mig är att det inte är någon idé att hetsa upp sig, det mesta löser sig bara man är lugn, trevlig och glad. Då blir det lättare att snacka med folk än att smitta andra med stressig energi.

Har du något riktigt bra tips till den arbetsgivare som vill levla upp sin employer branding?

Våga tänka lite utanför boxen och gör inte bara traditionella grejer. Vi gjorde en kampanj för ett stort konsultföretag där vi kombinerade inslag i sociala medier och utomhus på reklampelare. Det gav väldigt fina resultat. Ett annat bra tips är att våga ställa de obekväma frågorna till medarbetarna för att få reda på vad som verkligen behöver förbättras för att arbetsgivaren ska kunna bli ännu attraktivare.

Nämn en talang som du får utveckla här på Coreworkers?

Coreworkers erbjuder en att forma rollen ganska fritt, vilket är härligt. Här får du stort förtroende. Jag har till exempel fått jobba ganska mycket med sociala medier, media och kampanjplaner. Min man sa nyligen att han har märkt att jag har vuxit på jobbet och fått mer självförtroende, han har hört det när jag suttit hemma i möten. På Coreworkers får man mycket positiv feedback, tillit och det gör att man vågar testa nya grejer eftersom man får den support som behövs.

Fler medarbetare