Kakor

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att använda siten godkänner du att cookies används för detta ändamål. Läs mer här.

Jag godkänner inte kakor

Nyheter / 2021-09-10

Vill du ha mitt jobb?

Efter 15 fantastiska år är det nu dags för mig att lämna över stafettpinnen som VD till en talang som kan fortsätta utveckla people-agendan bland svenska och internationella verksamheter.

Det handlar om att hjälpa kunder att bygga starkare kulturer, skapa attraktivare medarbetarresor, skapa ett tydligare Employer Brand, transformera verksamheters syn på sina medarbetare, öka medarbetarengagemanget och stoltheten och hjälpa kunderna att attrahera och behålla dagens och morgondagens talanger.

Du får drygt 20 fantastiska medarbetare, med bakgrund från antingen HR eller Kommunikation, som med sitt engagemang och kunskap skapar strategier, planer och kreativa kommunikationslösningar vilka skapar stort värde för våra kunder. Du får också en samlad erfarenhet från 150 nuvarande och tidigare kundsamarbeten. Kunder som har förstått vikten av att attrahera rätt talanger och att utveckla dem så att de når sin fulla potential. Kunder som förstått att det är grunden för att verksamheten ska lyckas optimalt. Du får också ett framgångsrikt företag i en otroligt het bransch – it is all about people, det har Corona satt fingret på.

Du får också med mig. Hur skall detta gå, kanske du tänker. Jag tänker att om vi klickar kommer vi skapa historia. Jag bor i Skåne och vill i större utsträckning fokusera på affärsutveckling och på att hjälpa kunder lyckas, medan du som VD skapar Sveriges mest framgångsrika byrå och arbetsplats.

Jag glömde nästa berätta att du också får ett modernt och inspirerande kontor vid Karlaplan och 22 hemmakontor runt om i Stockholm & på Kullahalvön i Skåne.

Jag förväntar mig mycket, men du får också något alldeles extra. Du ska tro på medarbetarnas kraft att skapa resultatet. Du ska sätta kunden i centrum och vilja se medarbetarna nå sin potential så att Coreworkers gör det. Du ska ha ambitionen att vilja bli bäst så att både kunder och medarbetare väljer oss. Jag vill att du gör oss mer synliga, hjälper oss berätta om allt fantastiskt vi har gjort och kan hjälpa andra med.

Annonsen hittar du här: 

Ser fram emot din ansökan!

Fredrik Stranne, VD

Fler nyheter