Kakor

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att använda siten godkänner du att cookies används för detta ändamål. Läs mer här.

Jag godkänner inte kakor

Nyheter / 2022-11-16

Vi har stärkt upp teamet!

Hanna Carlsson är projektledare inom People & Culture och kommer senast från Circle K där hon ansvarat för utvecklandet av deras Employer brand samt kulturarbete. Hanna brinner för att skapa medarbetarupplevelser och förflytta varumärken.

– Att nu få möjlighet att jobba med dessa frågor på Coreworkers känns drömmigt! Ser verkligen fram emot att få bidra med min erfarenhet och hjälpa kunder på sin resa mot ett starkare arbetsgivarvarumärke, säger Hanna.

Rebecka Herring är produktionsledare och har sedan hon började hos oss verkligen satt avtryck med sin detaljkänsla. Rebecka kommer senast från IK Stockholm.
– Jag är verkligen så glad för att jag hamnade hos Coreworkers! Här har jag fantastiska kollegor och kunder. Det är också härligt att jobba mer med mänskliga värden än jag har gjort tidigare, säger Rebecka.

Ellen Karlsten, produktionsledare, Ulf Rönnbäck, copywriter, Johan Pödra, art director, är också nya ansikten hos oss. De är hos oss några dagar i veckan på frilansbasis.

Tillbaka efter några år på andra äventyr är Jennie Jensen, copywriter, även hon frilans. Oerhört kul att ha Jennie tillbaka hos oss.

Vi är väldigt glada över att ha våra nya kollegor på plats och önskar dem välkomna!

Fler nyheter