Kakor

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att använda siten godkänner du att cookies används för detta ändamål. Läs mer här.

Jag godkänner inte kakor

Nyheter / 2024-01-22

Vi är nominerade till Årets Byrå, för tredje året i rad!

Vi är superglada att för tredje året i rad vara nominerade till utmärkelsen Årets Byrå. Tack alla kunder för förtroendet!

Svenska kommunikationsköpare har fått utvärdera hur nöjda de är med sina byråer. I år har över 1 700 kunder lämnat referenser och 236 byråer har utvärderats på 15 kvalitetskriterier. Dessutom har kommunikationsköparna fått tycka till om de byråer de hör mest gott om, vilket ger en bild av byråernas position på marknaden.

– Ett stort tack till våra fantastiska kunder som nominerat oss till Årets Byrå. Tack för förtroendet att skapa starka kulturer, attraktiva arbetsplatser, autentiska arbetsgivarkommunikation och engagerade medarbetarresor. Vill även tacka alla medarbetare som ligger bakom den höga kundnöjdheten. Efter ett brons och ett silver så håller vi nu tummarna för ett guld! , säger Fredrik Stranne, Coreworkers vd och grundare.

Årets Byrå är en utmärkelse från Regi och vinnarna utses på en gala som hålls den 22 februari i Stockholm. Håll tummarna för oss!

Fler nyheter