Kakor

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att använda siten godkänner du att cookies används för detta ändamål. Läs mer här.

Jag godkänner inte kakor

Nyheter / 2023-03-17

Tjoho, prisregn i Magnet Awards!

Med totalt fem nomineringar tog vi hem två silver och ett brons i årets Magnet Awards. Vilket gör oss till den ledande byrån inom employer branding i år igen!

Tillsammans med Akademiska sjukhuset fick vi två silver i kategorierna Attraktion och Öppen klass för den autentiska utställningen Berättelser inifrån akademiska. Motiveringarna löd:

”Osminkade och ärliga bilder väcker känslor. I en kampanj som tar oss ända in i medarbetarnas verklighet. Sånt skapar stolthet och attraktion. Sånt ger effekt.”

”Låt oss vara ärliga – rekryteringskampanjer kan innehålla en och annan floskel. Dit hör dock inte ”slutkörd organisation”, ”katastrofläge” och ”gamla strukturer kan stå i vägen” – formuleringar som i sin ärlighet går rakt in i hjärtat på mottagaren och bygger både stolthet inom organisationen och nyfikenhet hos mottagaren. Tillsammans med ögonblicksbilder som lika naket visar skratten mitt i gråten och livet nära döden, blir den här kampanjen en hyllning som syns, känns och tar den plats den förtjänar. Vi vill veta mer. Vi vill se mer. Och vi vill skicka hela kampanjen i en tidskapsel till framtida generationer.”

I Grand Prix, kategorin som belönar ett långsiktigt employer brand-arbete vann vi brons tillsammans med det allmännyttiga bostadsbolaget Poseidon, motiveringen löd:

”Årets brons i Grand Prix är en hyllning till det långsiktiga och enträgna employer branding arbete som mejslats fram i samverkan mellan ledning och medarbetare. Allt i syfte att säkerställa att alla blir inkluderade i dialogen och vägen framåt för bolaget. Att kunna ”göra plats för dig” och samtidigt framgångsrikt anta uppdraget från staden att öka tryggheten för sina hyresgäster i utsatta bostadsområden.”

Med Poseidon var vi även nominerade i kategorin Kultur & Engagemang för den starka kulturförflyttning de gjort. Samt vårt långsiktiga konceptarbete ”Kunskapshjältar” med Elektroskandia nominerades i kategorin Grand Prix.

Vi är så stolta och glada över förtroendet att jobba med alla er! Vinsterna är ett bevis på att ett långsiktigt arbete med arbetsgivarvarumärket i kombination med hög kreativ höjd – ger effekt som skapar både stolthet och attraktion!

Fler nyheter