Kakor

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att använda siten godkänner du att cookies används för detta ändamål. Läs mer här.

Jag godkänner inte kakor

Nyheter / 2024-07-12

Se alla avsnitt av ”Let’s get to work”!

Under våren 2024 lanserade Coreworkers Youtube-serien ”Let’s get to work! – Resan mot den attraktiva arbetsplatsen”.

Sedan dess har ett nytt avsnitt publicerats varannan torsdag, och första säsongen avslutades med ett internationellt avsnitt med en intressant gäst från vår partnerbyrå i UK.

Under säsongen får vi träffa gäster som på olika sätt arbetar med kultur-transformationer. Det är allt från kulturresor till att hamna på topp 10-listan bland attraktiva arbetsplatser. Resorna går kors och tvärs, från norr till söder, med ett avslutande gästspel i London.

 

Personerna du får möta under säsongen:

Om HR, People & bettskenor – med Petra Schedin Stergel

Kvinna i rosa kostym med en leednde man bakom

Petra jobbar som generalsekreterare på HR-föreningen och har tidigare arbetar på Dirac och Cramo. Hon brinner för att sätta people-frågor på agendan för hela ledningsgruppen.

 

Om det högre syftet, motstånd & vintage-champagne – med Lena Hadad

Kvinna i ros tröja, man med glasögon i bakgrunden.

Lena arbetar idag som HR-chef på Kriminalvården och har ett långt CV inom den offentliga sektorn, bl.a. senast från Arbetsförmedlingen.

 

Om kultur, förändringsresan & pekfingervalsen – med Björn Vedin

Två män i blåa kläder som kollar åt olika håll.

Björn är VD på Domsjö Fabriker i Örnsköldsvik och vann nyligen två guld i SM i Employer Branding för verksamhetens arbete med att förflytta kulturen.

 

Om topplistor, kundfokus & kardemummabullar – med Katarina Roddar

Katarina är HR-direktör på PwC och varit där i 20+ år. Kontinuerliga pulsmätningar och ett fokuserat arbete med employer branding gjorde att PwC förra året klev in på topp 10-listan bland Young Professionals.

 

Om ledarskap, ambassadörer & döden – med Peter Göransson

Två män i blått som skrattar

Peter är VD för Fonus-koncernen och har arbetat med kulturen både för medarbetare men också ledare. I avsnittet bjuds ni både på skratt och ett besök vid ett kulturarv.

 

Social media trends, employee advocacy & 3 million calories – with Ben Fox

Två män med säkerhetsbälte och glasögon.

Ben är Social Media Manager på Coreworkers partnerbyrå i UK, Blackbridge Communication. Han berättar om hur man drar igång och arbetar med program för ambassadörer på sociala medier!

 

Alla avsnitt av hittar du på vår Youtube-kanal: https://www.youtube.com/@coreworkers

Fler nyheter