Kakor

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att använda siten godkänner du att cookies används för detta ändamål. Läs mer här.

Jag godkänner inte kakor

Nyheter / 2018-10-24

LKAB väljer Coreworkers för att utveckla sitt nya EVP

Vi på Coreworkers är superglada och stolta att LKAB valt oss som partner i ett kommande arbetsgivarvarumärkesarbete. Att få vara med och bidra till framgången för ett av Sveriges, i flera avseenden, tyngsta företag ska bli väldigt inspirerande och kul.

För dig som inte visste det så är LKAB en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Det är ett av Sveriges äldsta industriföretag och ägs till 100 procent av svenska staten.

 

För att få ett riktigt bra underlag till LKABs nya EVP kommer vi under senhösten och vintern att prata med medarbetare från alla delar av koncernen. Syftet är att undersöka drivkrafter, fånga upp kulturen och kartlägga det unika med verksamheten.

 

Allt föra att ge oss data och insikter att bygga en riktigt bra kommunikationsplattform med starka, äkta och hållbara budskap.

 

Fler nyheter