Kakor

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att använda siten godkänner du att cookies används för detta ändamål. Läs mer här.

Jag godkänner inte kakor

Nyheter / 2019-10-30

Fyra nomineringar i Magnet Awards

Nomineringarna till årets Magnet Awards har tillkännagivits. Och vi på Coreworkers är väldigt glada och stolta över att ha blivit nominerade fyrfaldigt tillsammans med våra fantastiska kunder.

I kategorin för Film & Video är vi nominerade tillsammans med Evry för den sju minuter långa dokumentärfilmen ”Beautiful Code” som riktar sig mot utvecklare. I studentkategorin håller vi tummarna för Akademiska sjukhuset och kampanjen ”Väx in i rollen” som vi gjort för att locka nyexaminerade sjuksköterskor till Ackis. Tillsammans med teknikkonsultföretaget Combitech har vi två nomineringar för kampanjen och eventet ”Escape Box Challenge”. Här hoppas vi på ädla valörer i kategorin ”Professionals” och galans creme de la creme-kategori – ”Grand Prix”.

Magnet Awards – allt ljus på Employer Branding

Nytt för i år är att prisutdelningen, av årets bästa kommunikationsinsatser inom Employer Branding, kommer att föregås av en eftermiddag full av inspiration. Vi ser fram emot att få fira den 20:e november på Fotografiska.

Läs mer om Magnet Awards här.

Fler nyheter