Kakor

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att använda siten godkänner du att cookies används för detta ändamål. Läs mer här.

Jag godkänner inte kakor

Nyheter / 2023-12-08

En ny stjärna – och två tillbaka!

Under hösten har vi på Coreworkers fått glädjen att välkomna tre kollegor – varav två kommer till oss igen!

Lisa Jerkert är ny produktionsledare på Coreworkers sedan oktober. Lisa kommer se till att produktionerna löper på och blir klara i tid. Hon har tidigare arbetat på flera reklambyråer som produktionsledare. Lisa har även arbetat på digitalbyrå och inhouse med kommunikation och webb på en storbank.
– Employer branding är nytt för mig, det känns jättekul och spännande. Jag är glad att vara en del av Coreworkers och allt roligt som händer här!

Matilda Wide är tillbaka hos oss som AD efter sin föräldraledighet. Hon jobbar just nu med en kampanj för en av våra kunder och har precis startat upp ett nytt projekt med en annan.
– Dessutom har jag hunnit kika igenom våra mallar och uppdaterat dem med en fräschare look. Det är kul att få använda den smarta delen av hjärnan igen efter ett år som föräldraledig. Och att få en anledning att klä sig i annat än yogaleggings!

Anna Holmgren är tillbaka hos oss igen efter en tid på kundsidan. Anna har en ny roll som People & Insight Strategist där hon jobbar med insiktsarbete i våra kundprojekt. Det kan vara allt ifrån att delta i fokusgrupper med medarbetare och analysera data till att stötta teamet med insikter och strategier inför utvecklandet av en kampanj.
– Det känns jättebra att vara tillbaka – som att komma hem! Jag gillar variationen i att jobba med att lösa olika typer av utmaningar inom people-området och att fördjupa mig i olika kunder. Sedan är det kul att ha återförenats med Matilda och ha en himla trevlig ny kollega i Lisa också!

 

 

Fler nyheter