Kakor

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att använda siten godkänner du att cookies används för detta ändamål. Läs mer här.

Jag godkänner inte kakor

Nyheter / 2019-09-02

Det är vår födelsedag idag!

Idag är ingen vanlig dag. Just idag är det 13 år sedan Coreworkers grundades av Fredrik Stranne. Året var 2006 och få hade hört talas om Employer Branding. Fredrik hade en vision om att hjälpa företag att bli framgångsrika från insidan och ut. Mycket har hänt sedan dess. Vi har hunnit jobba med över 100 kunder och har hållit i över 1000 fokusgrupper. Vi har hjälpt företag att växa, attrahera och behålla rätt talanger.

Idag är vi ett tjugotal medarbetare och en av Skandinaviens största byråer inom Employer Branding. Vi är väldigt stolta över att vi har varit med och satt medarbetarkommunikation på kartan. Precis som vi alltid har haft passion för medarbetaren märker vi att allt fler företag har stort fokus på att attrahera, engagera och behålla rätt medarbetare.

Vi tänker fortsätta att ligga i framkant och vara med och utveckla branschen. Och vi är ju tonåringar nu. Precis som tonåringar går in i en ny fas i livet, så går vi som byrå in i en ny epok i vår historia. Vi kommer jobba lite annorlunda på byrån. Utmana våra kunder och varandra ännu mer – både kreativt och strategiskt. Allt för att våra befintliga och nya kunder ska kunna fortsätta fira sina framgångar.

Är ni nyfikna på hur vi kan samarbeta framöver, hör av er till oss så kan vi berätta mer.

Vi hörs!

Fler nyheter