Kakor

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att använda siten godkänner du att cookies används för detta ändamål. Läs mer här.

Jag godkänner inte kakor

Nyheter / 2018-12-04

Den vackra koden för EVRY

Det ryktas att utvecklare tar bort sina LinkedIn-konton för att de blir så överösta med förfrågningar och erbjudanden. Sverige, och i synnerhet Stockholm, har blivit centrum för teknik och jämförs ofta med det berömda Silicon Valley i Kalifornien. Många arbetsgivare ställer sig nu frågan; vad kan vi göra för att stå ut i bruset?

EVRY är en av Nordens största IT-konsulter. För att nå ut med deras erbjudande i sociala kanaler började vi med att titta på vad målgruppen intresserar sig för och var den finns. Vi såg att de inte var mottagliga för kommersiella budskap, utan snarare vände sig till YouTube för att se längre klipp där likasinnade delar med sig av hur de löser olika komplexa utvecklarutmaningar.

Vi ville möta utvecklarna på deras premisser. Med minidokumentären Beautiful Code skapade vi en hyllning till vad medarbetare på EVRY kan skapa med dagens avancerade teknik. I filmen får vi följa med bakom kulisserna när teamet använder AR – och 4361 rader kod i en app – för att minska antalet trafikolyckor med barn.

Vår lärdom? Det behöver inte alltid vara kort och snabbt i sociala kanaler. Filmen har just lanserats internt och börjar nu att delas i sociala kanaler.  Trots sina dryga 7 minuter har den redan setts av flera tusen om man räknar ihop alla visningar från Facebook, LinkedIn och YouTube!

Fler nyheter