Kakor

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att använda siten godkänner du att cookies används för detta ändamål. Läs mer här.

Jag godkänner inte kakor

Nyheter / 2021-04-08

Coreworkers växer med två nya medarbetare

Vi har mycket spännande framför oss och stärker upp med två nya medarbetare för att kunna möta efterfrågan av våra tjänster.

Som ny Client Manager börjar Martin Lotsander. Han kommer från rekryteringsbranschen och arbetade senast som Talent Acquisition & Culture Partner på Bravura. Martin kommer bidra med sina erfarenheter och sin passion inom Employer Branding och rekrytering.

– Det är fantastiskt kul att få ansluta till Coreworkers. Jag ser fram emot att hjälpa verksamheter att skapa engagerade medarbetare och nyfikna kandidater, säger Martin.

Åsa Mann är ny Client Director och Senior Advisor. Hon har en lång bakgrund som HR Manager i olika typer av verksamheter och har under de senaste 5 åren arbetat som konsult, coach och utbildare inom bland annat förändringsledning, ledarskap, kommunikation och HR. Åsas styrkor är förmågan att se helheten, se till “att det händer” och att kommunicera med alla typer av människor.

– Jag ser fram emot att få arbeta med helheten inom peopleområdet, att hjälpa organisationer att skapa förutsättningar för förflyttningar inom HR-området. Att få göra det tillsammans med Corworkers, känns grymt, säger Åsa.

Både Martin och Åsa har redan börjat och vi är väldigt glada över att ha våra nya kollegor på ”plats”.

– Det känns fantastiskt att ha möjlighet att rekrytera i dessa tider. Hela marknaden pratar om arbetsplatsen just nu. Det här är två superrekryteringar som verkligen kommer bredda våra perspektiv och stärka ett redan starkt team, säger Fredrik Stranne, CEO och Senior Advisor.

Fler nyheter