Kakor

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att använda siten godkänner du att cookies används för detta ändamål. Läs mer här.

Jag godkänner inte kakor

Nyheter / 2021-12-20

Coreworkers nominerade i Årets Byrå 2022

Vi är väldigt stolta och glada över att vara nominerade i Årets Byrå! Nomineringen baserar sig på Regis årliga bransch- och kvalitetsstudie som genomförs för 22:a året i rad.

Studien baserar sig på en omfattande kundstudie där Regi undersöker kundrelationen på en rad olika områden. Det som utvärderats är allt utifrån varför man en gång valdes som byrå, hur man är positionerad på marknaden och hur väl byrån presterar under kundförhållandet samt skälen till att vissa byråsamarbeten avslutas.

Det som ligger till grund för själva nomineringen är hur väl byråerna har presterat i termer av ett NKI-index som är baserat på 14 olika kriterier. Där jämförs sedan byråerna mot branschen, sina konkurrenter och den kategori som byrån tillhör. De byråer som har de högsta NKI-värden är de som hamnar på den övre halvan sett till kundprestation och också följaktligen har gjort en bra prestation.

De slutliga vinnarna presenteras den 27 januari.

Fler nyheter