Kakor

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att använda siten godkänner du att cookies används för detta ändamål. Läs mer här.

Jag godkänner inte kakor

Nyheter / 2023-04-24

Tack Katarina, Petra, Lena och Jessica – och alla ni andra som kom till Core Day!

Vi passa på och tacka alla som deltog på vår Core Day-afton, den här gången på temat medarbetarresa och skapande av kultur. Vi hade en fantastiskt trevlig kväll med massor av spännande diskussioner och kunskapsutbyte.

Vi vill rikta ett speciellt tack till våra fantastiska talare (Katarina Roddar, HR-direktör på PwC • Lena Hadad, HR-direktör på Arbetsförmedlingen • Jessica Ahlbin, Head of talent journey på Volvo Cars • Petra Schedin Stergel, HR-direktör på Dirac) som fyllde kvällen med intressanta berättelser och viktiga insikter. För oss är det otroligt inspirerande att få höra att de frön vi sår slår rot i organisationer och blir en del av ett stabilt och viktigt kulturbygge.

Vi är så glada över att ha fått träffa er alla och ser fram emot att bjuda in er till nya och intressanta kvällar, allt för att fortsätta dela kunskap och erfarenheter inom medarbetarkultur och employer branding.

Tack igen för en riktigt härlig kväll!

Vännerna på Coreworkers

Några av kommentarerna från kvällen:

• Crash course i employer branding

• Amongst friends – härligt och ger framtidstro för allt slit vi på HR gör varje dag. Det är görbart och tillsammans blir det roligare!

• Mycket inspiration, visar på det värde vi kan skapa tillsammans och med gemensamma krafter. Även det lilla kan göra stor skillnad. Men allt kräver arbete och dedikerade själar som bidrar med kunskap och kompetens, det finns på Coreworkers!

• Bjussigt! Skön stämning men samtidigt seriöst, bra blandning av case och era dragningar från CW. Supergoda tilltugg!

Fler nyheter