Kakor

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att använda siten godkänner du att cookies används för detta ändamål. Läs mer här.

Jag godkänner inte kakor

Nyheter / 2024-02-23

Brons i Årets Byrå – tack alla kunder!

Vi kammade hem tredjeplatsen i Årets Byrå 2024 – hurra! 

Den 22 februari delades priset Årets Byrå 2024 ut till de byråer i branschen som kunderna är mest nöjda med. Coreworkers tävlade i klassen PR och Kommunikation i hård konkurrens med flera andra välrenommerade byråer. 

”Tusen tack alla fantastiska kunder för fina samarbeten och förtroendet vi fått under året! Vi är så glada och stolta över att få vara med på era resor och bygga starka arbetsgivarvarumärken som är attraktiva från insidan och ut”, säger Fredrik Stranne, Coreworkers VD och grundare.

Varje år genomför researchföretaget Regi tävlingen Årets Byrå baserad på en stor bransch- och kvalitetsstudie där kommunikationsköparna utvärderar hur nöjda de är med sina byråer. I år har över 1 700 kunder lämnat referenser och 236 byråer har utvärderats på 15 kvalitetskriterier. Dessutom har kommunikationsköparna fått tycka till om de byråer de hör mest gott om, vilket ger en bild av byråernas position på marknaden.

 

Fler nyheter