Kakor

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att använda siten godkänner du att cookies används för detta ändamål. Läs mer här.

Jag godkänner inte kakor

Nyheter / 2020-09-08

Akademiska sjukhuset lyfter medarbetarna till nya nivåer

På Arlanda hälsas du välkommen till Sveriges huvudstad av fotografier på en mängd kända stockholmare, som på olika sätt har berikat världen. På samma sätt vill Akademiska sjukhuset i Uppsala att patienter och besökare ska hälsas välkomna av medarbetarna, människor som varje dag gör livsviktig skillnad med sin med kunskap och sitt engagemang.

De tolv medarbetarporträtten som nu hänger i nybyggda Ingång 100/101 kommer från vårt prisbelönta koncept ”Svart på vitt”, där medarbetare i ord och bild öppet berättar hur det verkligen är att jobba på Ackis. Berättelserna handlar om tuffa utmaningar och kämpiga arbetspass – men också om en arbetsplats med många möjligheter och som ger mycket tillbaka.

Att platsen för medarbetarporträtten blev Ingång 100/101 är ingen slump. Byggnaden är den enskilt största satsningen som Region Uppsala någonsin har gjort. Här finns en inbyggd tanke om att allt ska hänga ihop med patientens behov i centrum. Med den filosofin är förstås medarbetarna hjältarna och stjärnorna. Ackis har valt ut tolv olika individer som representerar det bästa med sjukhuset.

På Corworkers gillar vi när kunder tar våra koncept till nya nivåer. Kraften hos medarbetarna förtjänar att lyftas fram på många platser. Medarbetarbilder behöver ju inte bara bo på karriärsajter och i rekryteringsannonser. Var skulle du tycka att det var spännande att få marknadsföra er viktigaste tillgång?

Fler nyheter