Kakor

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att använda siten godkänner du att cookies används för detta ändamål. Läs mer här.

Jag godkänner inte kakor

Richard Sjöstrand

Signalspanande insiktsleverantör som vill förändra till det bättre - från grunden

Richard Sjöstrand

Insight & People Strategist


På Coreworkers sedan: oktober 2022

Bäst på: Ge strategiskt stöd med trygghet

Richard Sjöstrand

Insight & People Strategist


På Coreworkers sedan: oktober 2022

Bäst på: Ge strategiskt stöd med trygghet

Richard har lämnat arbetsrättssupport och kollektivavtalstolkning på storbolaget. Idag hjälper han våra kunder med insikter och strategisk stöttning för att bidra till verklig förändring.

Vad tar du med dig från dina tidigare erfarenheter?

Jag arbetade som HR-specialist på Ericsson och supporterade HR och chefer i främst arbetsrättsliga frågor inom arbetsmiljö och kollektivavtalstolkningar. Där övade jag upp min förmåga att prioritera och jag lärde mig mycket av att arbeta så nära en HR-funktion. Det gör att jag idag enkelt kan sätta mig in i andra företags problematik och behov.

Har du något drömuppdrag inom employer branding?

Jag skulle vilja jobba med ett stort kultur- och värderingsuppdrag där jag får möjligheten att hjälpa till från grunden. Jag vill också gärna arbeta med mångfalds- och inkluderingsfrågor.

Hur är det att jobba på Coreworkers?

Det är jättehärligt att jobba här! Jag är i gott sällskap och det finns fin kompetens att nyttja. Kunderna är väldigt olika vilket gör att det blir variation i mina uppdrag.

Har du något riktigt bra tips till den arbetsgivare som vill levla upp sin employer branding?

Våga se din verksamhet inifrån och ut och lyssna in den feedback som vi som konsulter kan ge efter att ha lyssnat in medarbetare, ledning och omvärldssignalerna. Då öppnar du upp för förändring och kan se det som är viktigast just nu på marknaden.

Hur hämtar du energi?

Jag samlar energi i sällskap från familj och vänner. Genom att träna och röra på mig eller slappa helt ensam i soffan en helkväll. Allt beror på vilken typ av vecka som ligger bakom mig!

Fler medarbetare