Kakor

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att använda siten godkänner du att cookies används för detta ändamål. Läs mer här.

Jag godkänner inte kakor

Tjänster

Allt för en bättre medarbetar-
upplevelse

Från insidan och ut! Vare sig behovet är att attrahera, rekrytera, introducera eller engagera. Vi hjälper till hela vägen. Från insikt och analys till strategi, aktivering och produktion. Eller halva vägen, delar, bitvis, i pusselbitar. Hur samarbetet än läggs upp, driver vi Employer Branding-arbetet framåt!

En röd tråd – från hej till hej då!

Employer Branding är hela upplevelsen av arbetsgivarvarumärket – såväl externt som internt. Externt är det allt från första intrycket på Instagram eller rekryteringskampanjen till anställningsintervjun. Internt är det medarbetarnas upplevelse av introduktionen, utvecklingssamtalet, den interna karriären och ledarskapet. Genom att se över hela medarbetarupplevelsen, kan vi ladda varumärket med rätt värden, oavsett var och när man kommer i kontakt med det.

Plattform för arbetsgivarkommunikation

Verksamheter som laddar sin kommunikation med rätt värden står bättre ut i konkurrensen. För att kunna skapa relevant, attraktiv och effektiv arbetsgivarkommunikation behövs en stabil grund – därför börjar vi alltid med att bygga den. Vi lyssnar, undersöker, analyserar, rekommenderar och kommer med insikter – både om er som arbetsgivare och den omvärld ni verkar i. Det är så vi bygger attraktiva arbetsgivare. Både på insidan och utsidan!

Aktivering av arbetsgivarkommunikation

Alla verksamheter behöver jobba med sitt arbetsgivarvarumärke –varje dag, i alla kanaler – både internt och externt. Vi hjälper till att hålla hårt i den röda tråden genom hela medarbetarupplevelsen. Mer konkret så förflyttar vi ert arbetsgivarvarumärke genom att förpacka kommunikationsinsatser, hitta nya idéer och aktiviteter som skapar såväl engagerade medarbetare som nyfikna kandidater.

Vill du veta mer? Fråga mig!

Fredrik Stranne

CEO, Senior Advisor

fredrik@coreworkers.se

070-790 85 95