Kakor

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att använda siten godkänner du att cookies används för detta ändamål. Läs mer här.

Jag godkänner inte kakor

Tina Männik Almqvist

Kundansvarig HR-strateg och mångfaldsambassadör

Tina Männik Almqvist

Client Director, Senior Advisor


På Coreworkers sedan: 2016

Bäst på: Att skapa förutsättningar för inkluderande möten och relationer

Tina Männik Almqvist

Client Director, Senior Advisor


På Coreworkers sedan: 2016

Bäst på: Att skapa förutsättningar för inkluderande möten och relationer

Med drygt femton års erfarenhet av att jobba i olika HR-roller och mångfaldsprojekt, tar Tina med sig förståelse för kunden och för hur det kan vara att samarbeta mellan det externa och det interna varumärket. När Tina inte är på jobbet står hon på fotbollsplanen och coachar fram juniorspelare.

Varför jobbar du med Employer Branding?

Jag är övertygad att medarbetarna är den viktigaste resursen för att företag ska bli framgångsrika. Och det är det som hela min karriär bygger på; att lyfta, inkludera och ge plats åt medarbetare att nyttja sin fulla potential. Och att få jobba från andra sidan, på en byrå som Coreworkers, där det finns en unik mix av experter med lång erfarenhet, gör mitt jobb så häftigt.

Hur hämtar du energi?

Främst från alla mina viktiga relationer i livet, familj och vänner. Men också från skidåkningen och lyckan att åka på nypistad snö!

Nämn en talang som du får utveckla här på Coreworkers!

Jag får använda min erfarenhet kring hur HR, Kommunikation och Marknad kan jobba ihop på ett effektfullt sätt. Att dessutom få utmana och utveckla mina kreativa sidor är väldigt roligt!

Vad engagerar dig?

Jag är engagerad i mångfaldsfrågan och vet att olikheter berikar våra organisationer. Jag har drivit många olika typer av projekt, allt från konkreta satsningar inom jämställdhet, till initiativ för att få nyanlända och andra minoriteter i arbete. Dessutom är jag delaktig i ett av barnens fotbollslag, där jag tillsammans med några andra ledare tränar en grupp 10-åringar att bli riktigt vassa fotbollsspelare. Jag försöker dra många paralleller från jobbet i hur våra individuella styrkor ska bidra till att skapa ännu starkare team.

Fler medarbetare