Kakor

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att använda siten godkänner du att cookies används för detta ändamål. Läs mer här.

Jag godkänner inte kakor

Marie Carlsson

Produktionsledaren som trollar fram reda ur kaos

Marie Carlsson

Produktionsledare


På Coreworkers sedan: 2019

Bäst på: Att få saker gjorda

Marie Carlsson

Produktionsledare


På Coreworkers sedan: 2019

Bäst på: Att få saker gjorda

Enligt Marie, har hennes sinne för ordning, reda och struktur vandrat genom släkten i generationer. Från mormor, till mamma och så till henne själv. Hennes förmåga att ha det där helikopterperspektivet samtidigt som hon ser till att kreativiteten flödar i projekten, är inte bara något hon är bra på – det är det som gör att hon tar hopsasteg till jobbet. Till Coreworkers tar hon med sig sin erfarenhet från år av videoproduktion och hjälper oss att testa och förverkliga nya uttryckssätt.

Varför är du produktionsledare?

Jag har alltid gillat att driva saker genom struktur, ordning och reda. Både hemma och på jobbet. När allt har sin rutin, tur och ordning flyter livet mycket smidigare. Som produktionsledare får jag jobba med det jag är bäst på – att planera och strukturera för att andra ska kunna vara kreativa – göra det de är bäst på.

Vad tar du med dig för erfarenheter till oss?

Innan jag började här jobbade jag på en storytelling-byrå i drygt tre år där jag hade fokus på främst videoproduktion och livesändningar. Jag lärde mig massor om hur man bäst strukturerar stora och komplexa produktioner. Jag kan säga att detaljplanering är nyckeln till att lyckas. Jag var också med i uppstarten av Splays YouTube-nätverk och har jobbat en del inom TV, bland annat med Let’s Dance och Så ska det låta. Rörligt är definitivt min grej!

Vad är det som är så kul med just Employer Branding?

Det känns väldigt bra att jag, i mitt jobb, får vara med och ta tillvara på människors kompetens samtidigt som jag får bredda mig inom ett, för mig nytt område. Sist, men inte minst så känns det som att jag, trots att jag bara jobbat här ett par veckor nu, är del av ett stort kompisgäng. Alla är grymma på det de gör och är härliga människor.

Vad inspirerar och ger dig energi?

Träning. Får jag chansen att röra mig så tar jag den direkt. Jag cyklar till och från jobbet så ofta jag kan. Det blir mycket spinning och bodypump på gymmet. Oavsett i vilken form så är det är skönt att ta ut sig! Det är efter ett riktigt tungt pass jag tänker som bäst.

Berätta något vi inte vet om dig?

Jag är en riktig mello-nörd även om jag har lugnat ner mig något nu. När jag var liten spelade jag in alla bidrag på VHS och tittade på dem tills det var dags för nästa års mello. Nu har jag lugnat ner mig lite men jag gillar att det är en glädjefest där allt är tillåtet.

Fler medarbetare