Kakor

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att använda siten godkänner du att cookies används för detta ändamål. Läs mer här.

Jag godkänner inte kakor

Karin Ahlberg

Copywriter med vind i seglen

Karin Ahlberg

Copywriter


På Coreworkers sedan: Hösten 2015

Bäst på: Skriva sjukt snabbt

Karin Ahlberg

Copywriter


På Coreworkers sedan: Hösten 2015

Bäst på: Skriva sjukt snabbt

Karin tycker det är roligt och spännande att jobba i en riktig framtidsbransch. Hon har lätt för att se den röda tråden och tycker att det bästa med jobbet är när man lyckas träffa rakt i hjärtat på mottagaren med en enda formulering.

Varför jobbar du med Employer Branding?

Det är av så många anledningar. En av dem är för att jag tycker det är ett privilegium att få lyfta berättelserna från de som är företagens viktigaste resurser – medarbetarna. Det är otroligt stimulerande att jag, i mitt jobb, skapar stolthet hos dem.

Vad tar du med dig från ditt tidigare arbetsliv till Coreworkers?

Framför allt tar jag med mig min bakgrund och utbildning inom journalistik och PR. Det gör att jag är rätt bra på att hitta nya vinklar och grepp. Dessutom har jag jobbat mycket med marknadsföring eftersom jag även varit marknadsansvarig. Kommunikation och marknad går ju hand i hand.

Har jobbet tagit dig till någon oväntad plats?

Ja, jag har varit på ställen som sträcker sig geografiskt från Timrå till Riga och Berlin. Och så har jag varit högst upp i Gothia Towers.

Något vi inte vet om dig?

Är en hejare på att segla laser och har vunnit regattan ”Jutholmen runt”.

Fler medarbetare