Kakor

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att använda siten godkänner du att cookies används för detta ändamål. Läs mer här.

Jag godkänner inte kakor

Joakim Linde

Produktionsledaren som gärna tar ett steg tillbaka för att hitta vägen fram

Joakim Linde

Production Manager (föräldraledig)


På Coreworkers sedan: 2021

Bäst på: Att veta exakt var jag – och andra – har lagt saker. (Letar min sambo efter sitt Lypsyl vet jag nästan alltid var hon har lagt det.)

Joakim Linde

Production Manager (föräldraledig)


På Coreworkers sedan: 2021

Bäst på: Att veta exakt var jag – och andra – har lagt saker. (Letar min sambo efter sitt Lypsyl vet jag nästan alltid var hon har lagt det.)

En smidig process behöver flexibilitet. I alla fall om du frågar Jocke, gotlänningen som gärna lämnar utrymme för förändringar under arbetets gång. En lagspelare både på och utanför jobbet – som hittar lugnet vid såväl drejskivan som på hockeyplanen.

Vad är det bästa med att vara produktionsledare?

Att få skapa något tillsammans med andra! Och att alla i arbetsgruppen, med sina olika kompetenser, jobbar mot samma mål. Jag är verkligen en lagspelare på det sättet.

Vilka är dina styrkor?

Att behålla lugnet och vara fokuserad även när det händer mycket. Jag är också ganska pedagogisk, och har lätt för att sätta mig in i andras situation. Det gör att jag ofta kan se när något behöver förklaras lite extra eller på ett annat sätt. Eller kanske sättas i perspektiv.

Vad tar du med dig från dina tio år som produktionsledare på andra byråer?

Jag har jobbat med alltifrån förpackningsdesign till film, foto och renodlad reklam. Något jag har lärt mig är att ta ett steg tillbaka och se helheten för att hamna rätt – i stället för att springa ännu snabbare framåt. Och att inte planera för mycket! Jag tycker det är bättre att planera i stora drag och lämna utrymme för förändringar, eftersom produktioner nästan alltid förändras under arbetets gång.

Vad lockar med just employer branding?

Att det handlar om människor och inte om konsumtionsvaror. Vi bidrar ju faktiskt till att folk får det bättre på sina jobb. Alla behöver en arbetsplats som tänker på dig som medarbetare på ett bra sätt!

Hur hämtar du energi?

Jag är uppvuxen på en gård på Gotland och älskar att vara ute i naturen, och att dreja. Men eftersom jag också har så mycket energi behöver jag göra av med mycket för att hitta balans. Så jag sätter gärna på mig hockeyutrustningen och ger allt på planen under ett träningspass – sedan är jag redo för mentalt fokus!

Fler medarbetare