Kakor

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att använda siten godkänner du att cookies används för detta ändamål. Läs mer här.

Jag godkänner inte kakor

Helena Holm

Produktionsledare som gärna möter världen genom kameralinsen

Helena Holm

Produktionsledare


På Coreworkers sedan: 2018

Bäst på: Att knyta kontakt med människor

Helena Holm

Produktionsledare


På Coreworkers sedan: 2018

Bäst på: Att knyta kontakt med människor

Efter 11 år som produktionsledare inom kommersiell kommunikation funderade Helena på reklamens nytta – tills hon såg annonsen från Coreworkers. Med Employer Branding får hon äntligen använda sin erfarenhet till att skapa värden för människor i vardagen.

Vad tar du med dig från ditt tidigare yrkesliv till Coreworkers?

Jag har jobbat i 11 år som produktionsledare och hunnit göra det mesta inom kommersiell reklam. Mycket av den produktion som görs på byrå går att applicera på Employer Branding, och här kan jag med min erfarenhet knuffa på i nya riktningar. Innan jag började som produktionsledare jobbade jag som marknadsassistent på bokförlag, vilket också givit mig en värdefull förståelse från beställarsidan.

Varför bytte du från kommersiell reklam till Employer Branding?

Jag gillar tanken på att det handlar om människor och medarbetare. Det är andra värden än vad jag jobbade med tidigare! Här får jag bidra till något som gör skillnad i vardagen, vilket känns betydligt bättre i magen.

Vad är roligast i ditt jobb?

Är socialt lagd och trivs som bäst när jag har många kontaktytor, här har min roll betydelse för både kunden och teamet. Och så får jag inspiration till min kreativa ådra genom kreatörerna! Jag har märkt att det är viktigt för mig att vara en del av en skapande miljö och process.

När får din kreativitet leva ut?

Fotografi är mitt stora fritidsintresse! Jag startade en fotoblogg för över 10 år sedan som idag lever vidare på Instagram. När jag fotar får jag gå in i min bubbla och släppa allt annat, det är avkopplande att möta världen genom kameralinsen.

Var är du helst när du inte är på jobbet?

Jag, min man och barnen har ett landställe utanför Strängnäs. Det är vår oas, vi åker dit så ofta vi kan. Varje gång jag kliver ur bilen så känner jag stor tacksamhet över att vi haft möjlighet att köpa det. Och hemma undviker jag all form av hushållsarbete, men på landet är min stora hobby att hänga tvätt. Fladdrande och väldoftande tvätt i det fria gör mig orimligt lugn och tillfredsställd!

Fler medarbetare