Kakor

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att använda siten godkänner du att cookies används för detta ändamål. Läs mer här.

Jag godkänner inte kakor

Hanna Hedberg

Byråchefen som ger kraft att förändra

Hanna Hedberg

COO, Senior Advisor


På Coreworkers sedan: 2016

Bäst på: Att bryta ner helheter till beståndsdelar för att skapa nya strategiska riktningar

Hanna Hedberg

COO, Senior Advisor


På Coreworkers sedan: 2016

Bäst på: Att bryta ner helheter till beståndsdelar för att skapa nya strategiska riktningar

Medan andra kanske duckar för förändringsarbete, så lyser Hanna upp och dyker rätt in i utmaningarna. Med en stark drivkraft att få medarbetare att bestiga bergstoppar ihop – är det trots slumpen långt ifrån en tillfällighet att hon idag utvecklar och motiverar människorna och kunderna på Coreworkers.

Vad var det som lockade dig att jobba inom kommunikation?

Det var faktiskt inget jag sökte mig till. Efter studenten ordnade min storebrors dåvarande flickvän ett sommarjobb till mig i receptionen på en mediebyrå. Där fick jag uppskattning för jobbet jag gjorde – cheferna satsade på min utveckling. När jag nio år senare slutade var jag TV-chef och satt med i ledningsgruppen. Under tiden hann jag även plugga engelska i London och utbilda mig till marknadsekonom!

Varför Employer Branding?

Att jobba med Employer Branding var inte planerat – men jag förälskade mig i ämnet och frågorna på en gång. Jag såg möjligheterna! Den finns en sådan energi i brytpunkten mellan kommunikation, varumärken, ledarskap, människor och kulturfrågor. Jag hade just startat upp den digitala byrån Loudly tillsammans med min bästa kompis, när ett rekryteringsbolag ringde och frågade om jag kunde rekommendera någon som byråchef till Coreworkers. Det slog mig då att jag ville jobba med ett mer mänskligt perspektiv, så jag passade på att rekommendera mig själv till rollen.

Vad är det bästa med att jobba på Coreworkers?

De viktiga frågorna på vår agenda, tillsammans med alla kompetenta och härliga kollegor. Och att vi är ett företag med storlek och kunskap att göra skillnad på riktigt! När jag började stod Coreworkers inför stora tillväxtplaner. Medan vissa kanske duckar för ord som förändringsarbete, så har det alltid gjort mig motiverad. Det bästa jag vet är att få människor att jobba ihop och bestiga bergstoppar tillsammans. Min grundläggande positiva syn på människors potential tillsammans med mina erfarenheter inom kommunikation gör att Coreworkers ger mig det bästa av två världar. Här får jag ju utveckla både medarbetare och affärer!

Om du fick ge våra kunder ett tips i sitt Employer Branding-arbete, vilket skulle det vara?

Det finns många! Men spontant tror jag att de flesta skulle vinna på att vara intresserade av att lära känna sina målgrupper bättre. På dagens hårt konkurrensutsatta talangmarknader behöver alla anpassa sin kommunikation. Inte bara för att vara relevanta, utan också för att uppfattas som trovärdiga.

Vad inspirerar och ger dig energi?

Så mycket! Jag får massa energi av min stora lilla 10-åring, min familj, vänner och alla jag tycker om. Jag blir också glad av människor som går sin egen väg och av spännande samtal som ger mig nya infallsvinklar. Förutom det sociala så har jag också lärt mig att hämta kraft i stillhet med mig själv. Tidigare har jag låtit min extroverta sida ta mycket plats i mitt liv, men idag hittar jag lika mycket styrka av att vara ensam och meditera. Jag underskattar inte heller den fysiska styrkan som förutsättning för att bygga den mentala! Lyfter gärna tunga vikter när jag behöver kraftsamla.

Fler medarbetare