Kakor

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att använda siten godkänner du att cookies används för detta ändamål. Läs mer här.

Jag godkänner inte kakor

Elin Berg

Projektledare och träningsinspiratör

Elin Berg

Client manager, insight & strategy


På Coreworkers sedan: 2016

Bäst på: Att aktivera människor och Employer Brands

Elin Berg

Client manager, insight & strategy


På Coreworkers sedan: 2016

Bäst på: Att aktivera människor och Employer Brands

Med Elin runt sig, blir det inga deppiga toner. Hon har en grym förmåga att inspirera och leda. Hon har både HR och kommunikation som bakgrund och är ständigt sugen på att lära sig nya områden. Utgångspunkten för allt hon gör är att inspirera andra till välmående och att alla får göra det de är bäst på. Både på fritiden och på jobbet.

Varför jobbar du med Employer Branding?

Jag vill jobba för att människor ska ha det bra på sina jobb och få göra rätt saker. Att alla medarbetare känner sig motiverade och är överens med arbetsgivaren kring förväntningar. Det är viktigt ur så många perspektiv!

Hur hämtar du energi?

Jag jobbar med träning på SATS och håller klasser där sen 10 år. Det ger energi åt mitt liv – och förhoppningsvis andras också för den delen. Jag försöker att alltid ha ett projekt på gång vid sidan av jobbet där jag får utlopp min kreativa ådra. Det behöver jag för att få energi!

Vad tar du med dig från ditt tidigare arbetsliv till Coreworkers?

Åh, massor! Vikten av att kombinera HR och kommunikation för medarbetarens skull. Jag har ju utbildning och bakgrund inom båda. Jag har jobbat inom båda och på många olika nivåer så jag har med mig erfarenheter från olika perspektiv. Därför har jag lätt för att sätta mig in i hur andra ser på saker och driva på till utveckling.

När är det kul på jobbet?

Jag gillar när teamet skapar något tillsammans. När vi knådar fram en produkt, eller idé tillsammans. Och så älskar jag att inspirera och göra saker i grupp. Det känns extra bra när jag får bidra till att utveckla Coreworkers och andra människor.

Vilken är din superkraft?

Att få en trasslig mängd arbeten och att reda ut den. Och att förstå vad folk står inför för utmaning, och få dem att känna sig trygga i att det kan vi lösa.

Fler medarbetare