Kakor

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att använda siten godkänner du att cookies används för detta ändamål. Läs mer här.

Jag godkänner inte kakor

Åsa Mann

Kundansvarig som håller fredagsmyset heligt

Åsa Mann

Client Director, Senior Advisor


På Coreworkers sedan: 2021

Bäst på: Driv och relationer

Åsa Mann

Client Director, Senior Advisor


På Coreworkers sedan: 2021

Bäst på: Driv och relationer

Åsa har ända sedan IT-boomens dagar bidragit till att skapa tillväxt i dynamiska bolag som varit mitt i förändring. Hon går igång på att utveckla organisationer och medarbetare och nu stärker hon upp gänget av kundansvariga på Coreworkers.

Vad gjorde du innan du kom till Coreworkers?

Min bakgrund är inom HR – jag har jobbat som personalchef jämt känns det som. Jag började i samband IT-boomen i början av 2000-talet när man kunde få flashiga jobb med stort ansvar. Senare har jag sadlat om till coach och konsult inom lärande och utveckling. Där har jag jobbat med kundansvar och hela vägen från behovsanalys till genomförande av ledarskapsprogram och -utbildningar.

Hur kom det sig att du började jobba med kommunikation?

Jag har alltid tyckt att det har varit roligt att se hur man kan skapa engagemang genom kommunikation. Vad är det egentligen som sägs och hur tas det emot? Det ser jag fram emot att fördjupa mig i.

Försäljning är ju en del av din roll, hur ser du på det?

Sälj var något jag inte visste att jag gillade, men mitt driv och min snabbhet gör att jag passar för det. Att jobba mot mål och komma till avslut är några av mina styrkor. Och jag gör det jag säger att jag ska göra! Det är också jätteroligt att möta kunder, höra om deras utmaningar och skräddarsy lösningar och koncept efter deras behov.

Vad inspirerar och ger dig energi?

Att jobba med andra människor och vara kreativa tillsammans. Jag är energisk när jag träffar människor men har också behov av lugn och ro ibland.

Vad gör du när du inte är på jobbet?

Då är det mycket häng med familjen. Eftersom våra barn har blivit 12 och 14 år får jag ibland tvinga dem till att umgås, men vi har bestämt att på fredagar är det fredagsmys och lördagar har vi fria aktiviteter. Annars gillar jag att vara i Sälen där jag åker skidor och vandrar. Förra året återupptäckte jag längdskidåkning för första gången på 20 år.

Fler medarbetare