Kakor

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att använda siten godkänner du att cookies används för detta ändamål. Läs mer här.

Jag godkänner inte kakor

Lediga jobb

Vi söker en Copywriter!

Vi går rakt på sak! Vi är en kommunikationsbyrå som jobbar med employer branding, kultur- och medarbetarengagemang. Det vi gör på arbetstid får människor och varumärken att växa – och för det krävs såklart en copywriter utöver det vanliga. Här får du en viktig roll i att förena strategiska insikter med kreativa lösningar – för både svenska och internationella kunder.

 

Checklista

Är du mer intresserad av hur människor reagerar på det du skriver, än att det ska synas i tv på bästa sändningstid? Är du både idédriven och strategisk? Vill du driva förändringar, snarare än försäljning? Kan du skriva lika obehindrat och professionellt på engelska som på svenska? Ja, ja, ja och ja? Då finns stora möjligheter att med oss bryta ny mark inom employer branding – ett viktigt, roligt och snabbt växande kommunikationsområde.

För oss är det viktigt att du har erfarenhet av kommunikation, helst med bakgrund från byrå, och att du kan addera ytterligare perspektiv till oss och våra kunder. Har du tidigare jobbat med employer branding eller har erfarenhet från HR så är det ett extra plus. Det viktigaste är att du har kunskapen och viljan, att du är lyhörd, driven och prestigelös. Likaså att du har förmågan att skifta perspektiv från analys till idé – från detaljer till helhet.

 

Kommunikation som är viktig på riktigt

På Coreworkers skapar vi positiva förändringar inom företag och verksamheter. Vi får ett stort förtroende från våra kunder – att bygga relationer mellan arbetsgivare och medarbetare. För att lyckas börjar vi alltid på insidan – genom att lyssna på medarbetarna som jobbar där, analysera och förstå dem.

Som copywriter hos oss skriver du inte bara call-to-actions och klickvänliga rubriker. Här får du vara med i långsiktiga projekt – och bidra med analys, insikt, strategi, idé, koncept och copy. Vi gör allt från film och print till content i sociala och digitala kanaler. På vägen får du lära dig mycket av dina kollegor som är allt från beteendevetare till Art Directors. Du får också bli del av ett härligt gäng och en kultur där vi har kul tillsammans och bryr oss om varandra. Vi jobbar engagerat 35 timmar i veckan.

Sist men inte minst, utan störst, är våra kunder! Vi jobbar med kända svenska och internationella varumärken som IKEA, SVT, Epidemic Sound, SBC, Akademiska Sjukhuset, PwC, LKAB, Electrolux och Arbetsförmedlingen, för att nämna några.

 

Ansök nu

Tjänsten är en heltidsanställning och vårt fysiska kontor ligger i Stockholm. Vi avser att tillsätta tjänsten så snart som vi hittar en bra match.

Låter det som att vi delar filosofi? Skicka ett kort brev om dig själv och varför du är rätt för rollen, några arbetsprover och ditt CV senast 31 juli till jobb@coreworkers.se. Vi kallar till intervjuer löpande. Vill du veta mer är du välkommen att maila till Anna Collin, Client Director; anna.collin@coreworkers.se eller Fredrik Holmberg, Creative Director; fredrik.holmberg@coreworkers.se