Kakor

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att använda siten godkänner du att cookies används för detta ändamål. Läs mer här.

Jag godkänner inte kakor

Lediga jobb

Sales Director

Tror du också på medarbetarnas kraft? Med oss driver, utvecklar och formar du såväl attraktiva arbetsplatser, starka företagskulturer som framtidens medarbetarupplevelser. Coreworkers är en strategisk och kreativ byrå med en unik mix av expertis från HR, kommunikation och affärsutveckling. Som Sales Director blir du navet i vår försäljning! Du säkerställer att fler upptäcker och förstår värdet av att investera i medarbetarna som framgångsfaktor och affärskritiskt område.

 

Checklista:

Förstår du vikten av medarbetarnas kraft, och hur vi genom dem kan hjälpa företag att skapa långsiktig lönsamhet? Tar du initiativ, är proaktiv och kan komma till avslut med nya kunder? Är du genuint intresserad av kunders olika behov, kan anpassa och strategiskt skräddarsy lösningar för att skapa kundnytta? Ja, ja och ja? Då finns stora möjligheter att bidra till vår utveckling och bli en del av vårt kunniga, engagerade och härliga gäng!

 

Hur vi jobbar?

På Coreworkers börjar vi alltid med att lyssna på våra kunder och på deras medarbetare. Genom dem kan vi förstå vilken typ av transformationsresa de är på och vad de behöver för att komma vidare. Utifrån våra insikter stöttar vi i allt från kulturförflyttningar till att bygga starka och attraktiva arbetsgivarvarumärken med kreativa insatser. Sammantaget bidrar vi till positiva förändringar inom företag och verksamheter. Som Sales Director blir du vår motor inom försäljning – du lyssnar in branschen, fångar upp behov och hittar nya kunder som vi kan hjälpa. På vägen jobbar du ihop med dina kunniga kollegor som är allt från beteendevetare till Art Directors.

Sist men inte minst, utan störst, är våra kunder! Vi jobbar med kända svenska och internationella varumärken som till exempel SVT, Electrolux, IKEA, Telia, Kronans Apotek, Lantmännen, LKAB och Sveriges Radio.

 

En Sales Director enligt oss:

  • Dokumenterade försäljningsresultat av konsulttjänster
  • 5+ års erfarenhet av konsulttjänster inom People/HR, organisation/verksamhetsutveckling eller Employer Branding
  • Kontaktnät inom vårt verksamhetsområde på strategisk nivå
  • Konsult- och försäljningsmindset
  • Strategisk och logisk
  • Självmotiverande, självgående och handlingskraftig
  • Proaktiv som både ser möjligheter och kommer till avslut
  • Flytande engelska i tal och skrift

 

Om Coreworkers

Vi är en strategisk och kreativ byrå med en unik mix av expertis från HR, kommunikation och affärsutveckling. Idag är vi 16 personer som med våra olika perspektiv kan ge kunder insikter som både skapar starka arbetsgivarvarumärken och affärsnytta.

Vi tror på människor, på att medarbetare skapar framgångsrika företag, på samarbete, på styrkan i teamet och på att roliga projekt blir lyckade. Tror du på samma saker? Välkommen med din ansökan!

 

Ansökan

Skicka ett kort brev om dig själv och framförallt varför just du är rätt för rollen och ditt CV senast 16/8 till jobb@coreworkers.se. Skriv Sales Director i ämnesraden. Vi kommer att höras av oss i augusti efter lite sommarsemester. Vill du veta mer är du välkommen att höra av dig till vår VD, Fredrik Stranne på fredrik@coreworkers.se