Kakor

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att använda siten godkänner du att cookies används för detta ändamål. Läs mer här.

Jag godkänner inte kakor

Lediga jobb

Projektledare – kommunikation

Vi går rakt på sak! Coreworkers är inte som andra byråer. Vi jobbar med Employer Branding och arbetsgivarkommunikation – vilket vi tycker är mycket roligare än vanlig reklam. Det vi gör på arbetstid får människor och varumärken att växa. Nu söker vi en projektledare som vill bygga varumärken människor brinner för.  

Hos oss blir du del av en spännande nisch som har framtiden för sig. Att skapa engagemang och bygga starka arbetsgivarvarumärken och medarbetarupplevelser. Idag har vi förmånen att jobba med bland annat Volvo, IKEA, PwC, Electrolux, Akademiska sjukhuset, Sveriges Radio, SVT, Ramirent, Epidemic Sound, Fastighetsbyrån med flera.

Du är en erfaren projektledare och kan leda alla typer av kommunikationsuppdrag – från kännedomskampanjer till specifika kommunikationsinsatser. Om du har erfarenhet från employer branding är sekundärt, viktigast är att du har erfarenhet från kommunikationsbyrå. Du trivs i långsiktiga kundrelationer och engagerar dig lika mycket i stora som små uppdrag.

Hos oss får du jobba med en bredd av projekt för våra fantastiska kunder där du får möjlighet att utmana dig själv utöver traditionell projektledning. Du delar också vår passion för kundservice, agil projektledning och värdeskapande kommunikation.

 

Mer specifikt så kommer du att:

  • Aktivt leverera och leda kommunikationsprojekt (från att formulera en tydlig uppdragsbeskrivning till planering, genomförande och uppföljning)
  • Koordinera vårt interna team av AD, Copywriters och produktionsledare och säkerställa att vi har rätt resurser för att uppfylla projektens mål
  • Följa upp och kommunicera med projektets intressenter för att säkra att målsättningar uppnås
  • Bygga långsiktiga och starka kundsamarbeten

 

För att lyckas bra I rollen så behöver du:

  • Ha ett naturligt sätt att bygga starka relationer på alla nivåer, vara en god kommunikatör i både tal och skrift och kunna skapa rätt förutsättningar för samarbete i teamet
  • Ha erfarenhet av projektledning av kommunikationsuppdrag  i nära samarbete med kunder
  • Vara en rutinerad projektledare med bra motor, ha god förståelse för projektuppföljning och kunna hantera flera olika projekt samtidigt
  • Erfarenhet från kommunikations-, design- eller employer brandbyrå
  • Utmärkt organisationsförmåga, en känsla för kommunikation och ett öga för detaljer
  • En positiv attityd, en flexibel inställning och en genuin vilja att bidra till vår och våra kunders utveckling

Flytande svenska och engelska I tal och skrift är ett krav.

 

Låter det som att vi delar filosofi?

Tjänsten är en heltidsanställning och för oss innebär det 35 timmar per vecka. Vårt fysiska kontor ligger vid Karlaplan men vi arbetar där det fungerar bäst för balansen – på kontoret eller vid något skrivbordsliknande någon annanstans. Vi besöker också våra kunder så visst resande förekommer. Vi avser att tillsätta tjänsten så snart vi hittar en bra match.

Ansök nu! Skriv ett par rader och bifoga CV till info@coreworkers.se eller slå en signal till Gustav Engvall, VD, 0708-12 57 04 om du har frågor.