Kakor

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att använda siten godkänner du att cookies används för detta ändamål. Läs mer här.

Jag godkänner inte kakor

Lediga jobb

Projektledare – People & Culture

Vi växer och behöver stärka teamet med erfarna projektledare som vill leda uppdrag i gränssnittet mellan strategi, kommunikation och HR.

Coreworkers är en prisvinnande strategisk och kreativ kommunikationsbyrå som hjälper företag och organisationer att utveckla starka varumärken, kultur och medarbetarupplevelser.
I 16 år har vi banat väg för modiga arbetsgivare som ser sin kultur och sina anställda som avgörande för framgång och som förstår att starka och trovärdiga varumärken byggs från insidan och ut.

Nu söker vi dig som delar vår passion för kundrelationer, agil projektledning, medarbetarupplevelsen och värdeskapande kommunikation. Vi söker dig som är en skarp projektledare och är intresserad av att leda alla typer av uppdrag – allt från strategi- och insiktsprojekt till genomförande av varumärkes- och kulturförändringsresor.

Det här är en möjlighet att få jobba med en bredd av projekt och starka varumärken där du får får utmana dig själv utöver traditionell projektledning.  Idag har vi förmånen att jobba med bland annat, IKEA, PwC, Electrolux, Akademiska sjukhuset, Sveriges Radio, SVT, Ramirent, Epidemic Sound, Fastighetsbyrån med flera.

 

Mer specifikt så kommer du att:

Aktivt leda och genomföra allt från insiktsarbeten, analyser till kommunikationsleveranser med syfte att utveckla varumärken, medarbetarupplevelser och kultur (från uppdragsformulering till planering, genomförande och uppföljning)

  • I projekten du leder, koordinera vårt interna team av kreatörer och produktionsledare och säkerställa att vi har rätt resurser för att uppfylla projektens mål
  • Följa upp och kommunicera med projektets intressenter för att säkra att målsättningar uppnås
  • Bygga långsiktiga och starka kundsamarbeten

 

För att lyckas bra I roller så behöver du:

  • Erfarenhet av att leda projekt inom området ”People & Culture”
  • Ha ett naturligt sätt att bygga starka relationer på alla nivåer, vara en god kommunikatör i både tal och skrift och kunna skapa rätt förutsättningar för samarbete i teamet
  • Ha erfarenhet av att leda projekt i nära samarbete med kunder
  • Vara en rutinerad projektledare med stark motor, ha god förståelse för projektuppföljning och kunna hantera flera olika projekt samtidigt
  • Utmärkt organisationsförmåga, ett skarpt kommersiellt tänkande och ett öga för detaljer
  • En positiv attityd, en flexibel inställning och en genuin vilja att bidra till vår och våra kunders utveckling
  • Som minst kandidatexamen

Flytande svenska och engelska I tal och skrift är ett krav.

 

Låter det som att vi delar filosofi?

Tjänsten är en heltidsanställning och för oss innebär det 35 timmar per vecka. Vårt fysiska kontor ligger vid Karlaplan men vi arbetar där det fungerar bäst för balansen och kunderna – på kontoret eller vid något skrivbordsliknande någon annanstans. Vi besöker också våra kunder så visst resande förekommer.

Ansök nu!  Skriv ett mejl och motivera varför du är rätt och bifoga CV till fredrik@coreworkers.se. Slå en signal till mig, Fredrik Stranne på 0707-908595 om du har frågor.