Kakor

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att använda siten godkänner du att cookies används för detta ändamål. Läs mer här.

Jag godkänner inte kakor

Lediga jobb

Konceptuellt stark Art Director

Vi går rakt på sak! Coreworkers är inte som andra byråer. Vi jobbar med Employer Branding och arbetsgivarkommunikation – vilket vi tycker är mycket roligare än vanlig reklam. Det vi gör på arbetstid får människor och varumärken att växa.

 

Nu söker vi dig som är idéstark, konceptuell och älskar att skapa stark, relevant kommunikation. Du är analytisk, insiktsfull och strategisk. Du drivs av idéer och har jobbat som Art Director så länge att du är trygg i rollen. Du kommunicerar obehindrat på engelska.

Hos oss blir du del av en spännande nisch som har framtiden för sig. Att skapa engagemang och bygga starka arbetsgivarvarumärken, allt med mänskliga värden i fokus. Idag har vi förmånen att jobba med bland annat Volvo, IKEA, PwC, Electrolux, Akademiska sjukhuset, Sveriges Radio, SVT, Ramirent, Epidemic Sound, Fastighetsbyrån med flera.

Du brinner för bra kommunikation och är övertygad om att sättet man förpackar ett budskap på är avgörande för att skapa förändring. Om du har erfarenhet från employer branding är sekundärt, viktigast är att du har erfarenhet från byrå. Du trivs i långsiktiga kundrelationer och engagerar dig lika mycket i ett inlägg till stories som i en filmproduktion.

 

Låter det som att vi delar filosofi?

Tjänsten är en heltidsanställning och för oss innebär det 35 timmar per vecka. Vårt fysiska kontor ligger vid Karlaplan men vi arbetar där det fungerar bäst för balansen – på kontoret eller vid något skrivbordsliknande någon annanstans. Vi avser att tillsätta tjänsten så snart vi hittar en bra match.

 

Ansök nu

Skicka ett kort brev om dig själv och varför du är rätt för rollen, portfolio och ditt CV snarast till jobb@coreworkers.se. Vi kallar till intervjuer löpande. Vill du veta mer är du välkommen att höra av dig till Claes Chatillon-Winbergh, Client Director / Senior Advisor; claes@coreworkers.se, 070-569 23 62 eller Fredrik Holmberg, Creative Director; fredrik.holmberg@coreworkers.se