Kakor

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att använda siten godkänner du att cookies används för detta ändamål. Läs mer här.

Jag godkänner inte kakor

Lediga jobb

Grafisk designer, frilans april–september

Vi går rakt på sak! Coreworkers är inte som andra byråer. Vi jobbar med Employer Branding och arbetsgivarkommunikation – vilket är mycket roligare än vanlig reklam. Det vi gör på arbetstid får människor och varumärken att växa – och för det krävs en grafisk designer utöver det vanliga.

Checklista

Älskar du att skapa den perfekta ytan, till det minst lika viktiga innehållet? Håller du fokus på detaljerna, utan att tappa helhetsperspektivet? Kan du hålla igång många projekt, och vara lika lösningsorienterad i samtliga? Ja, ja och ja? Hurra!

Hur vi jobbar?

På Coreworkers jobbar vi inifrån och ut. Det vi gör skapar positiva förändringar inom företag och verksamheter. För att lyckas börjar vi alltid på insidan – genom att lyssna, förstå och analysera. Som designer stöttar du våra Art Directors med att ta ut idéer och koncept i form. Vi gör allt från identiteter till film, print och content i sociala och digitala kanaler.

Sist men inte minst, utan störst, är våra kunder! Vi jobbar med kända svenska och internationella varumärken som till exempel IKEA, Lindex, Svenska Spel, King, Preem, Lantmännen, Sveaskog och Sveriges Radio.

Vår drömdesigner…

… är erfaren och formsäker och van att jobba digitalt och analogt i Adobe CS. Du känner dig hemma med att designa grafik, skapa ikoner och kan du illustrera är det ett plus. Du har arbetat som designer i några år på design- eller reklambyrå och är naturligt begåvad när det kommer till allt från UX till print- och originalproduktion.

Om Coreworkers

Coreworkers är Sveriges ledande kommunikationsbyrå inom Employer Branding. Vi är specialister på att hjälpa företag och organisationer att utveckla sina verksamheter, sina varumärken och sin kommunikation som arbetsgivare.

Vi är 25 personer med ovanligt stor passion för människor. En del av oss har erfarenhet från HR, andra från kommunikation. Gemensamt delar vi en filosofi – engagerade medarbetare skapar framgångsrika företag och verksamheter. Vi tror på samarbete, på styrkan i teamet och att roliga projekt blir framgångsrika. Eftersom vi värnar om att du har bra balans mellan arbete och fritid, jobbar vi engagerat och fokuserat 35 timmar i veckan.

Ansökan

Berätta kort varför just du är rätt för rollen och skicka tillsammans med arbetsprover och CV senast 3/2 till jobb@coreworkers.se. Vi kommer att kalla till intervjuer löpande. Vill du veta mer är du välkommen att höra av dig till Claes på 0705692362.