Kakor

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att använda siten godkänner du att cookies används för detta ändamål. Läs mer här.

Jag godkänner inte kakor

Lediga jobb

Erfaren produktionsledare – deltid eller frilans

Vi går rakt på sak! Coreworkers är inte som andra byråer. Vi jobbar med Employer Branding och arbetsgivarkommunikation – vilket vi tycker är mycket roligare än vanlig reklam. Det vi gör på arbetstid får människor och varumärken att växa. Vi gör det både genom strategiska insatser i stora projekt och genom produktion av enheter i mindre kommunikationsuppdrag.

 

Checklista

Gillar du att lösa stora som små uppgifter, i både långa och korta projekt? Håller du fokus på detaljerna, utan att tappa helhetsperspektivet? Är du en positiv kraft i projekt, samtidigt som du är trygg i din roll som kravställare? Ja, ja och ja? Då finns stora möjligheter att bidra till vår utveckling genom rollen som produktionsledare!

 

Hur vi jobbar?

På Coreworkers skapar vi positiva förändringar inom företag och verksamheter. För att lyckas börjar vi alltid på insidan – genom att lyssna, förstå och analysera. Som produktionsledare hos oss driver, koordinerar och kvalitetssäkrar du projekt från start till mål. Vi gör allt från film och print till content i sociala och digitala kanaler.

 

Vår drömproduktionsledare

Du är en engagerad och serviceinriktad produktionsledare som är van att hålla ordning och reda på arbetsgrupper, kunder, projekt och leverantörer. Du har jobbat som produktionsledare i minst fem år och har en naturlig talang när det kommer till att få alla detaljer att fungera – från planering och produktion till leverans och kundkontakt – och du gör det lika bra på engelska.

Ofta är det mycket att göra och därför behöver du såklart gilla och kunna hantera ett högt tempo och varierande uppgifter. Kan du dessutom bidra med andra perspektiv och nätverk än de som vi har idag? Bra! Vi vill gärna utmanas och utvecklas.

 

Om Coreworkers

Coreworkers är Sveriges ledande kommunikationsbyrå inom Employer Branding. Vi är specialister på att hjälpa företag och organisationer att utveckla sina verksamheter, sina varumärken och sin kommunikation som arbetsgivare.

Vi är 20 personer med ovanligt stor passion för människor. En del av oss har erfarenhet från HR, andra från kommunikation. Gemensamt delar vi en filosofi – engagerade medarbetare skapar framgångsrika företag och verksamheter. Vi tror på samarbete, på styrkan i teamet och att roliga projekt blir framgångsrika. Produktionsledarteamet består idag av tre personer.

 

Vi jobbar med kända svenska och internationella varumärken som till exempel IKEA, Volvo, SVT, PwC, SBAB och Sveriges Radio.

Deltidsanställning eller frilans? Beroende på vem du är och vad du kan tillföra så är vi öppna för olika alternativ på anställningsform men vi siktar på 4 dagar per vecka till att börja med. På sikt kan tjänsten övergå till heltid.

 

Ansökan

Skicka ett kort brev om varför just du är rätt för oss och ditt CV så snart som möjligt, men senast 12 september till jobb@coreworkers.se. Vi kommer att kalla till intervjuer löpande. Vill du veta mer är du välkommen att höra av dig till Claes Chatillon-Winbergh på 070 – 569 23 62 eller claes@coreworkers.se

Ser fram emot din ansökan!