Kakor

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att använda siten godkänner du att cookies används för detta ändamål. Läs mer här.

Jag godkänner inte kakor

Lediga jobb

Erfaren produktionsledare

Vi går rakt på sak! Coreworkers är inte som andra byråer. Vi jobbar med Employer Branding och arbetsgivarkommunikation – vilket vi tycker är mycket roligare än vanlig reklam. Det vi gör på arbetstid får människor och varumärken att växa. Vi gör det både genom strategiska insatser i stora projekt och med produktion av enheter i mindre kommunikationsuppdrag.

 

Checklista

Gillar du att lösa både stora och små uppgifter, i såväl långa som korta projekt? Har du koll på detaljerna, utan att tappa helhetsperspektivet? Är du en positiv och drivande kraft i projekt – och samtidigt trygg i din roll som kravställare? Ja, ja och ja? Då finns goda möjligheter att bidra till vår utveckling i rollen som produktionsledare!

 

Vår drömproduktionsledare

Du är en positiv kraft, engagerad, serviceinriktad och van att hålla ordning på såväl arbetsgrupper som kunder, projekt och leverantörer. Du har jobbat som produktionsledare i minst fem år, är helt självgående och har superkoll på detaljerna – från planering och produktion till leverans och kundkontakt. Och du gör det lika bra på engelska. Vi jobbar med allt från film och print till content i sociala och digitala kanaler – områden du alltså behöver ha erfarenhet av. Ofta är det mycket att göra och därför bra om du gillar och kan hantera ett högt tempo och varierande uppgifter. Kan du dessutom bidra med andra perspektiv och nätverk än de vi har idag? Bra! Vi vill gärna utmanas och utvecklas.

 

Om Coreworkers

Coreworkers är Sveriges ledande kommunikationsbyrå inom Employer Branding. Vi är specialister på att hjälpa företag och organisationer att utveckla sina verksamheter, sina varumärken och sin kommunikation som arbetsgivare.

Vi är 24 personer med ovanligt stor passion för människor. En del av oss har erfarenhet från HR, andra från kommunikation och reklam. Gemensamt är att vi delar en filosofi – engagerade medarbetare skapar framgångsrika företag och verksamheter. Vi tror på samarbete, på styrkan i teamet och att roliga projekt blir framgångsrika. Produktionsledarteamet består idag av tre personer.

Vi jobbar med kända svenska och internationella varumärken som till exempel IKEA, Volvo, Lernia, Epidemic Sound, SVT, PwC och Sveriges Radio.

 

Ansökan

Berätta kort varför just du är rätt person för oss på Coreworkers. Bifoga ditt CV och skicka din ansökan till jobb@coreworkers.se så snart som möjligt – men senast den 6 december. Vi kommer att kalla till intervjuer löpande. Vill du veta mer är du välkommen att höra av dig till Claes Chatillon-Winbergh på 070-569 23 62 eller claes@coreworkers.se.

Vi ser fram emot att höra från dig!