Kakor

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att använda siten godkänner du att cookies används för detta ändamål. Läs mer här.

Jag godkänner inte kakor

Lediga jobb

Insiktsfull och kreativ Copywriter

Vi går rakt på sak! Coreworkers är inte som andra byråer. Vi jobbar med Employer Branding och arbetsgivarkommunikation – vilket vi tycker är mycket roligare än vanlig reklam. Det vi gör på arbetstid får människor och varumärken att växa. Vi gör det både genom strategiska insatser i stora projekt och genom produktion av enheter i mindre kommunikationsuppdrag.

 

Nu söker vi dig som älskar det skrivna ordet. Du titulerar dig som Copywriter idag och har gjort det ett tag. Du är analytisk, insiktsfull och strategisk. Du drivs av idéer och har jobbat så pass många år att du skulle kalla dig själv för senior. Du känner dig lika trygg under en kundpresentation som när du skriver snabba rubriker för sociala medier. Framför allt behärskar du engelska lika bra som svenska, både i tal och skrift.

 

Du brinner för bra kommunikation och är övertygad om att sättet man förpackar ett budskap på är avgörande för att skapa förändring. Du har kanske erfarenhet från employer branding eller från HR, men det är sekundärt, viktigast är att du har erfarenhet från byrå.

 

Du trivs i långsiktiga kundrelationer och engagerar dig lika mycket när du skriver interna policies som i en filmproduktion. Låter det som att vi delar filosofi?

 

Tjänsten är en heltidsanställning och för oss innebär det 35 timmar per vecka. Vårt fysiska kontor ligger vid Karlaplan och vi avser att tillsätta tjänsten så snart vi hittar en bra match.

 

Ansök nu

Skicka ett kort brev om dig själv och varför du är rätt för rollen, några arbetsprover och ditt CV senast 10 januari till jobb@coreworkers.se. Vi kallar till intervjuer löpande. Vill du veta mer är du välkommen att maila till Anna Collin, Client Director;  anna.collin@coreworkers.se