Fredrik är vår nye Art Director

Skrivet den 13 maj, 2015 i kategori Coreworkers, Nyheter av Coreworkers

Nu har vi äran och glädjen att välkomna vår nye kollega Fredrik till Coreworkers. Han kliver in genom dörrarna med härlig energi, stor idérikedom och ett analytiskt sinne. Något han visat under sina år i reklambranschen och under flertalet egna projekt, till exempel #dinröstärviktig. På fritiden gillar Fredrik att höja pulsen på Friskis, titta på Tottenham eller utforska matlagning – både hands on i köket men kanske främst hands off i tv-soffan. Han är sambo till Elina och stolt pappa till snart ettårige Hektor – en liten kille som bjuder in till mycket bus och stoj på fritiden.

Fredrik började sin resa som formgivare på reklambyråerna Lowe Brindfors och WatersWidgren\TBWA. Med en längtan efter att få utvecklas till AD gick han utbildningen Interactive Art Director på Hyper Island. Efter några år på Hallberg Co. och som frilans, var det dags för nästa utmaning. Att utforska det kreativa arbetet som AD inom Employer Branding, på Coreworkers!

”Det ska bli kul att utmana mina kunskaper på en ny arena inom kommunikation. Att få bidra till en träffsäker match mellan medarbetare och företag känns jättespännande.”

Välkommen Fredrik!