Kakor

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att använda siten godkänner du att cookies används för detta ändamål. Läs mer här.

Jag godkänner inte kakor

Filosofi

Engagerade medarbetare skapar framgångsrika företag

Vi tror på människor! Att engagerade medarbetare kan göra fantastiska saker. De kan flytta berg, och få företag att växa. På Coreworkers är vi ett tjugotal personer med bakgrund från HR, kommunikation och affärsutveckling som delar den filosofin.

Medarbetare skapar resultat

Verksamheter med engagerade medarbetare blir framgångsrika – ner på sista raden i bokslutet. Det är inte bara vår erfarenhet som visar på det – forskning pekar på att engagerade medarbetare skapar större omsättning och högre vinst. Det finns så mycket att vinna på genom att satsa på människorna inom verksamheten. De är den största tillgången och det främsta konkurrensmedlet. Oavsett bransch!

Employer Branding inifrån och ut

Vi börjar alltid med att lyssna på alla verksamheters viktigaste resurs – medarbetarna. Utifrån dem bygger vi arbetsgivarvarumärken som rätt talanger söker sig till – och rätt medarbetare stannar kvar hos. Vi har över 10 års erfarenhet. Vi har jobbat med över 100 kunder och hållit i över 1000 fokusgrupper. Vi har pratat med tiotusentals medarbetare och lärt oss att alla verksamheter är unika. Och har medarbetare som med rätt stöd presterar bättre, stannar längre och blir verksamheters bästa ambassadörer.

Den viktiga medarbetarupplevelsen

”Vad menar ni med Employer Branding?”, får vi ofta höra. För oss handlar det om hela upplevelsen av arbetsgivarvarumärket – såväl externt som internt. Externt är det allt från första intrycket på Instagram eller rekryteringskampanjen till anställningsintervjun. Internt är det medarbetarnas upplevelse av introduktionen, utvecklingssamtalet, den interna karriären och ledarskapet. För allt hänger ihop. Och vi gillar att få ihop alla pusselbitar så att arbetsgivarvarumärket laddas med rätt värden – oavsett var och när man kommer i kontakt med det. För oss är Employer Branding som bäst när det håller ihop hela medarbetarupplevelsen – och får rätt talanger att hitta och älska rätt arbetsplatser.Vi jobbar ihop!

Vi tror på partnerskapande – att jobba nära och tillsammans med våra kunder. En kontinuerlig dialog bidrar till vår förståelse för verksamheters ambitioner, utmaningar och unika styrkor. Tillsammans når vi bästa resultat!