Jobba här

aq_block_6

En drömroll för den insiktsfulla copywritern

Vi går rakt på sak! Coreworkers är inte som andra byråer. Vi jobbar med Employer Branding och arbetsgivarkommunikation – vilket är mycket roligare än vanlig reklam. Det vi gör på arbetstid får människor och varumärken att växa – och för det krävs såklart en copywriter utöver det vanliga.

Checklista:

Är du mer intresserad av hur människor reagerar på det du skriver, än att det ska synas i tv på bästa sändningstid? Vill du driva förändringar, snarare än försäljning? Kan du skriva lika obehindrat och professionellt på engelska, som på svenska? Ja, ja och ja? Då finns stora möjligheter att med oss bryta ny mark inom Employer Branding – ett viktigt, roligt och snabbt växande kommunikationsområde.

Hur vi jobbar?

På Coreworkers jobbar vi inifrån och ut. Det vi gör skapar positiva förändringar inom företag och verksamheter. För att lyckas börjar vi alltid på insidan – genom att lyssna, förstå och analysera. Ibland reser vi land och rike runt för att kunna göra det, men oftast åker vi inte längre än ett par tunnelbanestationer från kontoret på Östermalm i Stockholm.

Som copywriter hos oss skriver du inte jättemånga call-to-actions och klickvänliga rubriker, även om det kan bli en och annan. Här får du mestadels vara med i långsiktiga projekt – och bidra med analys, insikt, strategi, idé, koncept och copy. Vi gör allt från film och print till content i sociala och digitala kanaler. På vägen får du lära dig mycket av dina kollegor som är allt från beteendevetare till Art Directors.

Sist men inte minst, utan störst, är våra kunder! Vi jobbar med kända svenska och internationella varumärken som Bankgirot, Bonnier News, King, IKEA, Preem, Lantmännen, Sveaskog och Sveriges Radio, för att nämna några.

Vår drömcopy

Har jobbat i några år och är en rutinerad copywriter med erfarenhet av varumärkesprofilering och tonalitet – och som dessutom är riktigt vass på engelska. Men viktigast av allt är att du gillar vad vi gör, vill bidra till vår utveckling, är lyhörd, driven och prestigelös. Du är en bra person, helt enkelt.

Om Coreworkers

Coreworkers är Sveriges ledande kommunikationsbyrå inom Employer Branding. Vi är specialister på att hjälpa företag och organisationer att utveckla sina verksamheter, sina varumärken och sin kommunikation som arbetsgivare.

Vi är på ett ungefär 25 personer med ovanligt stor passion för människor. En del av oss har erfarenhet från HR, andra från kommunikation. Gemensamt delar vi en filosofi – engagerade medarbetare skapar framgångsrika företag och verksamheter.

Vi värnar om att ha en bra balans mellan arbete och fritid. Därför jobbar vi engagerat och fokuserat – 35 timmar i veckan.

Ansökan

Skicka ett kort brev om dig själv och varför just du är rätt för rollen, några riktigt bra arbetsprover och ditt CV senast 12/6 till jobb@coreworkers.se. Vi kallar till intervjuer löpande innan sommaren. Vill du veta mer är du välkommen att ringa Claes på 070 569 23 62.

Till jobba här