Jobba här

aq_block_6

Art Director

Är du en idéstark Art Director som vill vara med och bryta mark inom ett roligt och snabbt växande område? Just nu söker vi en Art Director som vill bli en del av vårt team och skapa stark kommunikation som engagerar medarbetare och bygger starka arbetsgivarvarumärken.

Coreworkers är Sveriges ledande kommunikationsbyrå inom Employer Branding och Employee Engagement. Vi utvecklar framtidens medarbetarupplevelser och är specialister på att hjälpa företag och organisationer att utveckla sina verksamheter, varumärken och kommunikation som arbetsgivare.

Idéstark med helhetsperspektiv

Du är en idéstark och nyfiken Art Director med stor erfarenhet av att arbeta med kommunikationslösningar för alla typer av kanaler. Du känner dig bekväm med alla steg i den kreativa processen, älskar att arbeta fram bärande koncept och du inspirerar kunderna med dina lösningar. Du har ett starkt driv och gillar att utmana och prova nya lösningar. Men du kommer inte bara med idéer – du har även förmågan att genomföra dem fullt ut.

Som person är du öppen, engagerad och ansvarstagande. Vi tror att du kanske har gått på Hyper Island, Berghs eller Forsbergs och har jobbat som Art Director i minst fem år. Du behärskar alla relevanta program och verktyg. Svenska och engelska pratar och skriver du obehindrat.

I rollen som Art Director hos oss kommer du att få jobba med en rolig mix av kunder. Några vi jobbar med är IKEA, Sveaskog, Svenska Spel, King, Linköpings kommun och Sveriges Radio.

Delar du vår passion för människor och kommunikation?

På Coreworkers finns en unik mix av människor med olika kompetens och erfarenhet. Vi sätter alltid människan i fokus – hos oss är både dörren och hjärtat öppet. Här blir du en del av en miljö där du får utvecklas och utveckla tillsammans med ett team som uppmuntrar längs vägen. Vi är ett starkt lag som känner glädje över att leverera hög kvalitet. Vi värnar om att ha en bra balans mellan arbete och fritid. Därför jobbar vi engagerat och fokuserat – 35 timmar i veckan.

Låter det kul och intressant? Skicka ett kort meddelande om dig tillsammans med ditt CV och din portfolio till jobb@coreworkers.se. Skriv Art Director i ämnesraden. Vi hoppas hitta vår nästa kollega så snart som möjligt så intervjuer kommer att göras löpande. Har du frågor kontakta vår byråchef Hanna på hanna.hedberg@coreworkers.se

Till jobba här