Jobba här

aq_block_6

Digital och Social Media Manager

Vill du vara med och skapa kommunikation som bygger starka arbetsgivarvarumärken och engagerar medarbetare? Coreworkers är Sveriges ledande kommunikationsbyrå inom People Business. Vi utvecklar framtidens medarbetarupplevelser och är specialister på att hjälpa företag och organsiationer att utveckla sin verksamhet, sitt varumärke och sin kommunikation som arbetsgivare.

Just nu söker vi en specialist inom digital marknadsföring och sociala medier som kan vara med och flytta oss själva och våra kunder framåt. Hos oss kommer du att vara med och bryta ny mark inom ett roligt och snabbt växande område, och du får göra det tillammans med en härlig mix av uppdragsgivare. Några av dem vi jobbar med är King, IKEA, Sveriges Radio, Svensk Fastighetsförmedling, Linköpings kommun, Sveaskog och ActivisionBlizzard.

Digital stjärna som vill utmana inom employer branding

Vi söker dig som är en digital native med stor förståelse och kunskap om digital marknadsföring och social media. Du har erfarenhet av att ta fram strategier och att operativt utföra dem. Du brinner för att skapa innehåll och kampanjer som engagerar och du växlar vant mellan kanaler och lösningar utifrån målgrupp och syfte. Hos oss kommer du att få göra allt detta – från att utveckla strategier, ta fram och distribuera innehåll, digital annonsering och medieköp till uppföljning och analys av aktiviteter och kampanjer.

I rollen utvecklar och inspirerar du både kunder och kollegor. Du bidrar till alla våra kundteam med din specialistkompetens inom digitala och sociala medier och du arbetar nära både kundansvariga projektledare, art directors, copywriters och webbutvecklare.

Som person är du självständig, nyfiken och idérik. Du har ett starkt driv, har koll på trender, gillar att prova nya lösningar och balanserar kreativitet med analytisk förmåga. Att prata och skriva på både svenska och engelska är något du gör obehindrat. Du har relevant eftergymnasial utbildning och har jobbat med liknande arbetsuppgifter i några år. Det är en bonus om du har erfarenhet av att arbeta med arbetsgivar- och medarbetarkommunikation.

Vi letar efter rätt person och för dig finns det stora möjligheter att själv vara med och forma din roll.

Delar du vår passion för människor och kommunikation?

På Coreworkers finns en unik mix av människor med olika kompetens, erfarenhet och kunskap. Vi sätter alltid människan i fokus och hos är både dörren och hjärtat öppet. Här blir du en del av ett starkt lag som känner glädje över att leverera hög kvalitet. Vi värnar om att ha en bra balans mellan arbete och fritid. Därför jobbar vi engagerat och fokuserat – 35 timmar i veckan.

Känns detta rätt för dig, skicka ett kort brev om dig själv, varför just du är rätt för rollen och ditt CV till jobb@coreworkers.se. Vi kommer att genomföra intervjuer löpande med start i mitten av augusti. Har du frågor om rollen är du välkommen att kontakta vår byråchef Hanna Hedberg på hanna.hedberg@coreworkers.se

Till jobba här